Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Δημήτρης Μπιάγκης: «Μια όμορφη μέρα για όσους πέρασαν, μια ακόμα ευκαιρία για όσους δεν πέτυχαν»

Σήμερα, είναι μια όμορφη μέρα για τις οικογένειες των παιδιών που εισάγονται σε κάποιο εκπαιδευτικό ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, μια μέρα που αξίζει να τη χαρούν. Παράλληλα όμως, είναι και μια ευκαιρία για όλους εμάς, να αναλογιστούμε το μέλλον των γενιών που έρχονται, που δεν μπορεί να λειτουργήσει περίκλειστο στο χώρο και μόνο των σπουδών. Χρειάζεται κι ένα αξιακό και οικονομικό πλαίσιο για να αποδώσει.

Θα ήθελα ολόψυχα να συγχαρώ όλους τους μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η επιτυχία αυτή είναι η επιβράβευση των κόπων τους όλα αυτά τα χρόνια. Για όσους δεν τα κατάφεραν, είναι μια νέα ευκαιρία για αναστοχασμό, μια νέα αρχή για να ξαναπροσπαθήσουν.

Άξιοι συγχαρητηρίων είναι και όλοι οι γονείς, οι οποίοι βρίσκονται στο πλευρό των μαθητών όλα αυτά τα χρόνια. Τέλος, ένα μεγάλο “μπράβο” και σ’ όλη την εκπαιδευτική κοινότητα που παρά τις αντίξοες συνθήκες της πανδημίας επιτέλεσε για ακόμη μία χρονιά τον ρόλο της με ευλάβεια, πίστη και προσήλωση στο ιερό εκπαιδευτικό καθήκον.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ