Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κατρούγκαλος στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1: Η κατάσταση της υγείας μου είναι υπό έλεγχο αλλά έχασα κάποια μαλλιά

Για την περιπέτεια της υγείας του μίλησε για πρώτη φορά δημόσια ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κατρούγκαλος
, στον αέρα του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 FM και τους δημοσιογράφους Γιώργο Κουβαρά και Γιώργο Πιέρρο.

Ειδικότερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι πέρυσι τον Οκτώβριο, κατά τη διάρκεια ενός προγραμματισμένου τσεκάπ, εντόπισε ένα αιματολογικό πρόβλημα. «Είχα προγραμματίσει μια θεραπεία με το που έκλεινε η Βουλή που συνδυάζεται με ανοσοκαταστολή, την οποία και έκανα, προκειμένου να μην προχωρήσει το πρόβλημα στον μυελό των οστών», επεσήμανε ο κ. Κατρούγκαλος.

Ερωτηθείς για την κατάσταση της υγείας του, ο κ. Κατρούγκαλος επεσήμανε πως «η κατάσταση είναι υπό έλεγχο, αλλά λόγω της θεραπείας έχασα κάποια μαλλιά». Μάλιστα, δείχνοντας την άνεσή του να συζητάει για το πρόβλημα της υγείας του, δεν δίστασε να αστειευτεί σημειώνοντας πως «εντάξει, δεν είμαι και ο Σαμψών, δεν έχει και τόσο σημασία».

Τέλος, ο κ. Κατρούγκαλος εξέφρασε την πεποίθηση ότι τα δημόσια πρόσωπα δεν θα πρέπει να αποφεύγουν να μιλάνε για την κατάσταση της υγείας τους. «Δεν είναι μυστικό, άλλωστε τα δημόσια πρόσωπα πρέπει να δίνουν εξηγήσεις για θέματα υγείας», επεσήμανε ο βουλευτής.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες είχε ξεσπάσει σάλος όταν δημοσιεύτηκε σχόλιο στην εφημερίδα «Καθημερινή» που αφορούσε την απώλεια μαλλιών του πρώην υπουργού και η οποία, εν συνεχεία, ακολουθήθηκε από μία δημόσια συγγνώμη του αρθρογράφου (δείτε εδώ).

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ