Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Συνάντηση Δημήτρη Μπιάγκη με το νέο Δ. του ΑΟ Κέρκυρα. Χαρά κι ελπίδα για το νέο εγχείρημα των παλαιμάχων

Συνάντηση εργασίας με το Νέο Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑ είχε ο Βουλευτής Κέρκυρας του Κινήματος Αλλαγής Δημήτρης Μπιάγκης την Δευτέρα 31/8/2020. Ο Βουλευτής ενημερώθηκε από το Δ.Σ. του Ομίλου για τα σχέδια και τις προοπτικές του νέου εγχειρήματος των παλαιμάχων του ιστορικού σωματείου.
«Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση, συναντήθηκα σήμερα με τη νέα διοίκηση του ιστορικού Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑ. Είμαστε στο πλευρό της νέας Διοίκησης, καθώς ετούτη η προσπάθεια αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη και το ενδιαφέρον των παλαιμάχων. Οι βετεράνοι της ομάδας έδωσαν έναν δίκαιο, έντιμο αλλά και ψυχοφθόρο αγώνα και δικαιώθηκαν με απώτερο στόχο τη σωτηρία της ίδιας της ομάδας και όσα αυτή πρεσβεύει για το νησί μας. Πάλεψαν με πείσμα και δυναμισμό και όπως συνήθιζαν να κάνουν στους αγωνιστικούς στίβους, έτσι και τώρα, βγήκαν νικητές! Είμαι σίγουρος ότι με τον ίδιο ζήλο και την ίδια προσπάθεια, η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και το ανθρώπινο δυναμικό θα παλέψουν για να επαναφέρουν το σωματείο στη θέση που της αρμόζει», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής.
Η Διοίκηση έθεσε μια σειρά από αιτήματα στον Βουλευτή, καταθέτωντάς παράλληλα και τα σχέδια και τα πλάνα τόσο για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, όσο και για τα επόμενα χρόνια. Σημαντικότερα όλων η χρησιμοποίηση των εγκαταστάσεων του Εθνικού Σταδίου από την ποδοσφαιρική ομάδα, καθώς και των εγκαταστάσεων στον Πλάντραφο για τις προπονήσεις. Ο Βουλευτής δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θα είμαστε δίπλα στη νέα διοίκηση στηρίζοντας τα αγνά κύτταρα του αθλητισμού στην προσπάθειά τους να επιστρέψει η νεολαία στον αθλητισμό, πέρα και μακριά από τις σειρήνες της νέας μας εποχής. Αν η έδρα του ιστορικού Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑ δεν είναι στο Εθνικό Στάδιο, αλήθεια που αλλού θα μπορούσε να είναι;»

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ