Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στα Ιόνια Νησιά. Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα και βεβαιώθηκαν συνολικά (98) παραβάσεις για μη χρήση μάσκας

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στα Ιόνια Νησιά από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό από την Παρασκευή (28.08.2020) έως και την Δευτέρα (31.08.2020), κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, συνελήφθησαν δύο (2) άτομα στη Ζάκυνθο και ένα στην Κέρκυρα.

Συγκεκριμένα, στην Κέρκυρα την Κυριακή (30.08.2020) συνελήφθη ημεδαπός διότι λειτουργούσε, ως προσωρινά υπεύθυνος, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, μετά τα μεσάνυκτα.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο (10.000) ευρώ και τριήμερη αναστολή λειτουργίας.

Στη Ζάκυνθο , σε δύο περιπτώσεις την Κυριακή (30.08.2020) και την Δευτέρα (31.08.2020) συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, για διοργάνωση εκδήλωσης σε ιδιωτικό χώρο, υπερβαίνοντας το προβλεπόμενο όριο ατόμων , και τους επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο.

Επιπλέον, το ίδιο χρονικό διάστημα για μη χρήση μάσκας βεβαιώθηκαν συνολικά (98) παραβάσεις, από τις οποίες (66) στην Κέρκυρα, (17) στη Ζάκυνθο, (10) στην Κεφαλονιά και (5) στη Λευκάδα, με την επιβολή διοικητικού πρόστιμο ύψους (150) ευρώ, κατά περίπτωση.

Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος των δύο συλληφθέντων θα διαβιβαστούν στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ