Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κατασχέθηκαν καβούρια απο την Λιμνοθάλασσα Χαλικιόπουλου

Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, διενεργήθηκε έλεγχος, πρωινές ώρες της 27-08-2020, από στελέχη του Γραφείου Αλιείας με τη συνδρομή προσωπικού του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Κέρκυρας στην περιοχή ”ΧΡΥΣΗΙΔΑ” πλησίον λιμνοθάλασσας Χαλικιοπούλου, όπου εντοπίστηκε επαγγελματικό φορτηγό Ι.Χ. ψυγείο, το οποίο μετέφερε τριάντα τρία (33) κιβώτια με καβούρια (καρκινοειδή), συνολικού καθαρού βάρους πεντακοσίων κιλών (500kg) χωρίς να τηρούν τις προδιαγραφές περί ιχνηλασιμότητας.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων, ενώ τα ως άνω αλιεύματα τα οποία κατασχέθηκαν, φυλάσσονται σε ψυκτικό θάλαμο έως ότου ελεγχθεί η καταλληλότητά τους προς βρώση.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ
Οπτικοακουστικό υλικό ενόψει της ημερίδας, που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 (10:00-17:00, Ιόνιος Ακαδημία – Κέρκυρα), με θέμα: “Ο Ιωάννης Καποδίστριας και οι ιστορικοί δεσμοί των Ιονίων Νήσων με τη Γενεύη”, στο πλαίσιο του συμποσίου “Ημέρες Ιωάννη Καποδίστρια” που θα λάβει χώρα στην Κέρκυρα (21-25/9/2022)