Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κύρτσος στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1: Η Αχτσιόγλου δεν έχει να προσφέρει τίποτα ως εκπρόσωπος Τύπου

Τις πληροφορίες του ραδιοφωνικού σταθμού ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 FM ότι η Έφη Αχτσιόγλου ενδέχεται να κατευθυνθεί προς τη θέση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ
κλήθηκε να σχολιάσει στον ραδιοφωνικό αέρα ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ., Γιώργος Κύρτσος.

Ο κ. Κύρτσος επεσήμανε ότι «η κα Αχτσιόγλου δεν νομίζω ότι έχει να προσφέρει τίποτα. Ανήκει στην υπερβολική έως υστερική αντιπολίτευση που είναι εκτός τόπου και χρόνου». Μάλιστα, ο ίδιος συμπλήρωσε ότι «θέλω να αποκτήσει καλύτερο πολιτικό λόγο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον η αντιπαράθεση».

Από εκεί και πέρα, ο κ. Κύρτσος αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του οικονομικού συμβούλου του πρωθυπουργού, Αλέξη Πατέλη, σημειώνοντας τα εξής: «Η ΝΔ θα συνεχίσει την ίδια πολιτική, αυτά που έχει περιγράψει ο κύριος Μητσοτάκης δηλαδή έχει δώσει εγγύηση ότι δεν πρόκειται να μειωθεί καμία σύνταξη. Τώρα τι είπε ο κ. Πατέλης, έχουν μια τάση οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού να μιλάνε περισσότερο από ό,τι πρέπει ή να μιλάνε χωρίς να λαμβάνουν υπόψιν τους πλήρως το πλαίσιο της κυβερνητικής πολιτικής. Με έχει εντυπωσιάσει αυτό».

Υποτίθεται ότι στο Μαξίμου ξέρουν απ’ έξω και ανακατωτά τι λέει ο πρωθυπουργός. Ο πρωθυπουργός λοιπόν είναι σαφώς υπέρ των συνταξιούχων. Και έχω ενημέρωση γι’ αυτό», κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ