Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Συνελήφθη αλλοδαπός για κλοπές κατ’ εξακολούθηση στην Κέρκυρα. Εξιχνιάστηκαν τέσσερις (4) κλοπές σε οικίες και μία (1) απόπειρα

Συνελήφθη, το βράδυ της Κυριακής (30-08-2020) στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας, αλλοδαπός για το αδίκημα των κλοπών κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, ο αλλοδαπός εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, καθώς τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (29.08.2020), είχε εισέλθει, από ανασφάλιστο παράθυρο, σε οικία στην πόλη της Κέρκυρας, όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο αλλοδαπός, το τελευταίο χρονικό διάστημα, ακολουθώντας συγκεκριμένη μεθοδολογία είχε εισέλθει, από ανασφάλιστα παράθυρα και μπαλκονόπορτες, σε τρείς επιπλέον οικίες, έχοντας αφαιρέσει συνολικά το χρηματικό ποσό των (185) ευρώ, χρυσαφικά και άλλα προσωπικά αντικείμενα ενώ εμπλέκεται και σε μία ακόμη απόπειρα.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των (1.275) ευρώ, (1.400) Λέκ Αλβανίας, ένα κινητό τηλέφωνο και άλλα αντικείμενα .

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ