Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Τηλεδιάσκεψη Δόμνας Μιχαηλίδου με τη Γερμανίδα ομόλογό της

 Τηλεδιάσκεψη είχε σήμερα η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου με τη Γερμανίδα ομόλογό της Juliane Seifert για θέματα που αφορούν στην προώθηση κοινών ευρωπαϊκών πολιτικών στο πλαίσιο της γερμανικής προεδρίας στην Ε.Ε.

Η συζήτηση με την κ. Seifert επικεντρώθηκε σε θέματα κοινωνικής στήριξης των εργαζομένων, προστασίας του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος και πρόνοιας ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού.

Η κ. Μιχαηλίδου έθεσε ως προτεραιότητες της ελληνικής κυβέρνησης την ενίσχυση της θέσης της γυναίκας στην αγορά εργασίας, τη στήριξη της νεανικής απασχόλησης αλλά και την ενίσχυση της προνοιακής φροντίδας των οικονομικά ασθενέστερων μέσα στις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες της πανδημίας.  

Τέλος η κ. Υφυπουργός είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στην κ. Seifert τα μέτρα που  πήρε το Υπουργείο Εργασίας για την προστασία των ευάλωτων ομάδων πληθυσμού κατά το πρώτο κύμα της πανδημίας αλλά και τα επιπλέον μέτρα για την προστασία ηλικιωμένων και  χρονίως πασχόντων στις κλειστές δομές, τονίζοντας την έμφαση που δίνει η ελληνική κυβέρνηση στην αυστηρή τήρησή τους. 

 

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ