Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Επίσκεψη Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη – Ποιοι υπουργοί θα τον συνοδεύσουν

Απόλυτα προσαρμοσμένη στις απατήσεις των καιρών και στα μέτρα προστασίας που έχουν θεσπίσει οι αρμόδιες Αρχές θα είναι η αυριανή επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη
στην Θεσσαλονίκη με φόντο την παρουσία του στο φετινό Φόρουμ που θα αντικαταστήσει την ΔΕΘ.

Οι επαφές του πρωθυπουργού με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης θα είναι επί της ουσίας διαχωρισμένες σε έξι επί μέρους ενότητες, προκειμένου να αποφευχθεί η ταυτόχρονη συνομιλία με αριθμό προσώπων ανώτερο από τα προβλεπόμενα, αλλά και να κυλήσει όσο το δυνατόν πιο εποικοδομητικά η όλη διαδικασία.

Παρόντες στις συνομιλίες με τους εκπροσώπους της πόλης που αφορούν το πεδίο των αρμοδιοτήτων θα είναι η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως ενόψει του ανοίγματος των σχολείων, ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής για τα γνωστά θέματα που διαχρονικά απασχολούν την τοπική κοινωνία, καθώς και ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Στην Θεσσαλονίκη θα ταξιδέψουν επίσης ο υφυπουργός αρμόδιος για τον Συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Άκης Σκέρτσος, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Χρίστος Δήμας για το θέμα των επενδύσεων στον χώρο της Καινοτομίας που «τρέχουν» στην Βόρεια Ελλάδα ενώ στο κλιμάκιο θα συμμετέχει και ο οικοδεσπότης υφυπουργός Εσωτερικών Θόδωρος Καράογλου.

Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση και με τους βουλευτές Θεσσαλονίκης. Όπως λένε οι γνωρίζοντες, εκτός των άλλων θα δοθεί μια πρώτη ισχυρή γεύση των όσων θα εξαγγείλει κατά την παρουσία του στο Φόρουμ.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ