Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Βούλτεψη στα Παραπολιτικά 90,1 για ελληνοτουρκικά: Ο Μητσοτάκης έχει κηρύξει κεραυνοβόλο «πόλεμο» στη διπλωματία

«Φάνηκε από την αρχή ότι είχε μέσα του στοιχεία προβοκάτσιας», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Mea Culpa» με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, η βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη
, με αφορμή το δημοσίευμα της Die Welt.

«Και μου φάνηκε και λίγο χοντροκομμένο. Δηλαδή έχει απομείνει στρατηγός στην Άγκυρα που λέει όχι στον Ερντογάν; Γιατί από ότι ξέρουμε μετά τον Ιούλιο του ’16 έχει καθαρίσει μέχρι υπολοχαγό! Πριν από 20 μέρες έδιωξε 400 άτομα! Δηλαδή για κάποιον που το διαβάζει λέει ‘’πως είναι δυνατόν βρε παιδιά, του είπε ο στρατηγός όχι; και πως είναι δυνατόν να του είπε να γίνει επεισόδιο χωρίς νεκρούς, πως θα του το εγγυηθεί;’’», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Βούλτεψη παραθέτοντας κάποιους σημαντικούς προβληματισμούς.

«Δηλαδή φαίνεται λίγο περίεργο! Όλο το δημοσίευμα φαίνεται περίεργο. Το διοχέτευσαν στους Γερμανούς; έγινε σε συνεννόηση; Ότι έχει κάποιο λάκκο η φάβα έχει, το θέμα είναι ποιος είναι ο σκοπός, γιατί το κάνει; Το κάνεις για να πεις ότι εμείς θέλαμε, δεν με άφησαν οι στρατηγοί, δηλαδή υπάρχει μια συμπαιγνία άρα ότι γίνει από εδώ και πέρα θα φταίει η Ελλάδα γιατί έμενα είδατε οι στρατηγοί μου είπα όχι κι έκατσα κάτω», δήλωσε επιπρόσθετα.

«Στον πόλεμο η προπαγάνδα αρχίζει πριν από τον πόλεμο. Είναι ο πόλεμος μέσα στον πόλεμο και δεν αρχίζει καν παράλληλα, αρχίζει πριν, υπογράμμισε η ίδια.

«Άρα λοιπόν είναι μέσα στο πρωτόκολλο. Το χρησιμοποιεί ξεκάθαρα για να πει ότι ‘’εγώ είχα σκοπό ναι, αλλά έκανα πίσω μόλις μου το ‘παν οι στρατηγοί μου, τώρα κύριες και κύριοι βρείτε τα με την Ελλάδα’’», ανέφερε επεξηγηματικά.

«Αυτό το οποίο έχει κάνει τώρα ο Μητσοτάκης είναι ένας κεραυνοβόλος πόλεμος στη διπλωματία», τόνισε η βουλευτής της ΝΔ.

«Μπόρεσε δηλαδή μέσα σε λίγο διάστημα να φτιαχτεί η ΑΟΖ, να φτιάξει τις συμμαχίες του με τη Γάλλια, με το Ισραήλ, με την Αίγυπτο την μεγαλύτερη αραβική χώρα», διευκρίνισε η κ. Βούλτεψη.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ