Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Συνελήφθη ημεδαπός στην Κέρκυρα , για πώληση απομιμητικών προϊόντων

Συνελήφθη χθες (02-09-2020), το απόγευμα στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας, ημεδαπός, για πώληση απομιμητικών προϊόντων.

Ειδικότερα, ύστερα από σχετική καταγγελία και έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς σε κατάστημα, στην πόλη της Κέρκυρας , στο οποίο ο ημεδαπός ήταν προσωρινά υπεύθυνος, διαπιστώθηκε να διαθέτει προς πώληση απομιμητικά προϊόντα.

Σε βάρος του συλληφθέντα και της ιδιοκτήτριας του καταστήματος, σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της πλαστογραφίας, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας «περί σημάτων», «Αθέμιτου Ανταγωνισμού» και «Κανόνων ρύθμισης για την αγορά προϊόντων και την παροχή υπηρεσιών».

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ τα προϊόντα κατασχέθηκαν.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ
Οπτικοακουστικό υλικό ενόψει της ημερίδας, που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 (10:00-17:00, Ιόνιος Ακαδημία – Κέρκυρα), με θέμα: “Ο Ιωάννης Καποδίστριας και οι ιστορικοί δεσμοί των Ιονίων Νήσων με τη Γενεύη”, στο πλαίσιο του συμποσίου “Ημέρες Ιωάννη Καποδίστρια” που θα λάβει χώρα στην Κέρκυρα (21-25/9/2022)