Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Φεστιβάλ ΚΝΕ: «ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ για να μπορούμε να “ανασαίνουμε” , ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Η ΖΩΗ»

Αυτό είναι το σύνθημα του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή», που έχει ξεκινήσει το ταξίδι του σε όλη τη χώρα . Φέτος το Φεστιβάλ θα είναι… αλλιώς!

Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ, με αίσθημα ευθύνης, πήραμε από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης της πανδημίας στη χώρα μας όλα τα απαραίτητα μέτρα, προσαρμόζοντας τη λειτουργία και τη δράση μας, για να προφυλάξουμε σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες την υγεία των μελών και φίλων του Κόμματος και της ΚΝΕ. Έτσι θα κάνουμε και στο Φεστιβάλ.

Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ στην Κέρκυρα θα κορυφωθούν το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στο θέατρο Ρένα Βλαχοπούλου στο Μον Ρεπό, με τις αντίστοιχες αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής τους και τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας των επισκεπτών . Αναλυτικά το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:

Συζήτηση για το άνοιγμα σχολείων και πανεπιστημίων
Χαιρετισμό από τη Σαϊτά Μαριλένα, Γραμματέα του ΤΣ Κέρκυρας της ΚΝΕ και μέλος του ΓΠ Ηπείρου-Κ-Λ της ΚΝΕ.
Χοροθέατρο «Moving in the Distance», από την πολιτιστική ομάδα του ΠΑΜΕ στην Κέρκυρα.
Πολιτική ομιλία από τον Γιάννη Γκιόκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
Ανθολόγιο πολιτικού τραγουδιού με τους μουσικούς: Κωνσταντίνος Καββαδίας (Ντέμης), Μαρία Υφαντή, Χάρης Κουρής, Δημήτρης Νικομάνης
Συγκεκριμένα για τα μέτρα προστασίας των μελών και φίλων που θα παρευρεθούν στις εκδηλώσεις μας:

Η πρόσβαση στους χώρους του Φεστιβάλ θα γίνεται ελεγχόμενα , με τις “πύλες” του Φεστιβάλ να ανοίγουν 1 ώρα νωρίτερα από την καθορισμένη ώρα έναρξης του προγράμματος, για την αποφυγή συγχρωτισμού και τη διευκόλυνση της ροής. Αντίστοιχα και η αναχώρηση θα γίνεται τμηματικά, με τον ίδιο τρόπο.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ οι επισκέπτες του θα το παρακολουθούν αποκλειστικά καθιστοί, με τις απαραίτητες αποστάσεις.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο, έξοδο και κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ.

Κατά την είσοδο των επισκεπτών στο Φεστιβάλ θα γίνεται θερμομέτρηση, ενώ θα υπάρχουν και αντισηπτικά ανά μικρές αποστάσεις.

Μέλη της ΚΝΕ θα φροντίζουν για τη ροή του κόσμου, την τήρηση των αποστάσεων και την αποφυγή του οποιουδήποτε συνωστισμού.

Καλούμε τη νεολαία, με τη συμμετοχή της στο 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – “Οδηγητή”, να δώσει αποφασιστική απάντηση στην κυβέρνηση, το κράτος και το σύστημα, που της κουνάνε το δάχτυλο, για να κρύψουν τις εγκληματικές ευθύνες τους. Να στείλει δυναμικό μήνυμα “οργανωμένης απειθαρχίας” στη βαρβαρότητα που ζούμε, στη χρεοκοπημένη πολιτική εξυπηρέτησης των λίγων σε βάρος των πολλών!

Η νεολαία δεν φιμώνεται! Φέτος απέδειξε ότι “…και τα καλυμμένα στόματα βγάζουν φωνή”! Με την επιτυχία του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – “Οδηγητή”, τη φωνή αυτή θα τη δυναμώσουμε για μέτρα προστασίας της υγείας και των δικαιωμάτων μας, για να μην πληρώσουμε ξανά την κρίση του συστήματος, για την απεμπλοκή της χώρας μας από τα επικίνδυνα ιμπεριαλιστικά σχέδια ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ.

Στο πλαίσιο του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή», η ΚΝΕ διοργανώνει εθελοντικές αιμοδοσίες σε όλη την Ελλάδα, ανταποκρινόμενη στην έκκληση των νοσοκομειακών γιατρών, με σύνθημα «Δίνουμε αίμα, “ανάσα” ζωής και αλληλεγγύης!».

Στην Κέρκυρα το ραντεβού είναι την Τετάρτη 16 Σεπτέμβρη στις 10.00 π.μ. στον πεζόδρομο, Πόρτα Ριάλα.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ