Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στα Ιόνια Νησιά. Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στα Ιόνια Νησιά από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό από την Τρίτη (01.09.2020) έως σήμερα Πέμπτη (03.09.2020) τις πρώτες πρωινές ώρες, κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί σε δύο περιπτώσεις, στη Ζάκυνθο.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, σήμερα (03.09.2020) πρώτες πρωινές ώρες, ημεδαπός ιδιοκτήτης, για λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος πέραν της 24:00 ώρας με επιβολή διοικητικού προστίμου (10.000) ευρώ και τριήμερη αναστολή λειτουργίας και την Τρίτη (01.09.2020) ένας ακόμη ημεδαπός, με την ιδιότητα του προσωρινά υπεύθυνου για παραβίαση του μέτρου του ποσοστού τετραγωνικών ανά άτομο, σε αντίστοιχο κατάστημα, με επιβολή διοικητικού προστίμου (10.000) ευρώ και δεκαπενθήμερη αναστολή λειτουργίας .

Επιπλέον, το ίδιο χρονικό διάστημα βεβαιώθηκαν (44) παραβάσεις στην Κέρκυρα και (11) στη Ζάκυνθο, για μη χρήση μάσκας και επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους (150) ευρώ, κατά περίπτωση.

Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος των δύο (2) συλληφθέντων θα διαβιβαστούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ