Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Επίσκεψη Στέφανου Γκίκα στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αργυράδων

Επίσκεψη στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αργυράδων πραγματοποίησε σήμερα ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας, παρουσία του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων του Πυροσβεστικού Σώματος, Ιωάννη Πανόπουλου και του Διοικητή του Νομού, Νικολάου Κολοβού και του Διοικητή του Κλιμακίου, Γεωργίου Γιαννούλη, ενώ παρευρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Νότιας Κέρκυρας, Σωκράτης Ανδριώτης.
Βασικό θέμα συζήτησης απετέλεσε η επικείμενη απομάκρυνση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αργυράδων από το παντελώς ακατάλληλο κτίριο όπου στεγάζεται σήμερα. Κατά την συζήτηση έγινε γνωστό ότι με την σύμφωνη γνώμη του Πυροσβεστικού Σώματος, του Δήμου Νότιας Κέρκυρας και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, το Κλιμάκιο θα μεταφερθεί στο κτίριο όπου στεγάζεται σήμερα το σχολείο Βραγκανιωτίτων.
Συζητώντας με τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος, ο κ. Γκίκας διαβεβαίωσε πως θα είναι αρωγός στην προώθηση ζητημάτων που αφορούν στο Πυροσβεστικό Σώμα και τα στελέχη του, ενώ ενημέρωσε και για τις εκκρεμότητες, των οποίων η επίλυση έχει ήδη δρομολογηθεί.
Συγκεκριμένα, σε ότι αφορά στην μεταφορά του 1ου Περιφερειακού Σταθμού στο Κεντρικό Κτίριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ο Στέφανος Γκίκας είπε ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα δημοπρατηθεί το έργο της ανασκευής του Κεντρικού Κτιρίου. Μόλις τα έργα ολοκληρωθούν, ο 1ος Περιφερειακός Σταθμός θα μπορέσει να μεταφερθεί – επιτέλους – στο Κεντρικό Κτίριο.
Την επόμενη εβδομάδα ο κ. Γκίκας θα συναντηθεί με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, όπου θα εξεταστούν ζητήματα που του ετέθησαν.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ