Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Βέμπερ: Το ΕΛΚ στηρίζει την Ελλάδα απέναντι στην τουρκική επιθετικότητα – Δεν θα εκβιαστούμε

Την πλήρη στήριξη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Ελλάδα εξέφρασε ο Μάνφρεντ Βέμπερ, επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΕΛΚ στο Ευρωκοινοβούλιο. Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη του Προεδρείου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στην οποία συμμετείχε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Πολύ καλό που μίλησα με τον Κ. Μητσοτάκη για τις κρίσιμες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο σήμερα», έγραψε στη συνέχεια στο twitter ο Γερμανός πολιτικός. «Το EPP Group στηρίζει πλήρως το έργο της ελληνικής κυβέρνησης για να προστατεύσει τα εξωτερικά σύνορα της Ευρώπης και να σταθεί απέναντι στην τουρκική στρατιωτική επιθετικότητα στη θάλασσα. Δεν θα εκβιαστούμε». 

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ
Οπτικοακουστικό υλικό ενόψει της ημερίδας, που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 (10:00-17:00, Ιόνιος Ακαδημία – Κέρκυρα), με θέμα: “Ο Ιωάννης Καποδίστριας και οι ιστορικοί δεσμοί των Ιονίων Νήσων με τη Γενεύη”, στο πλαίσιο του συμποσίου “Ημέρες Ιωάννη Καποδίστρια” που θα λάβει χώρα στην Κέρκυρα (21-25/9/2022)