Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Με το Δ.Σ του ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ συναντήθηκε ο Αλέκος Αυλωνίτης

Με το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Α.Ο. Κέρκυρας συναντήθηκε ο Βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αλέξανδρος Αυλωνίτης. Ο βουλευτής ύστερα από τη συνάντηση δήλωσε τα εξής :

«Καλώς όρισες Α.Ο. Κέρκυρα.

Προ ημερών συναντήθηκα με την προσωρινή Διοίκηση του ιστορικού ερασιτεχνικού αθλητικού σωματείου, του ΑΟ Κέρκυρα. Το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου εκπροσώπησαν ο κ. Κολυτάς Γιώργος Πρόεδρος, κ. ο Αντώνης Ζώτος Αντιπρόεδρος, ο κ. Μπόρτς Δημήτρης Γενικός Γραμματέας και ο κ.Στάθης Μηλιώτης Γενικός Αρχηγός της Ομάδας. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο κ. Γιάννης Χονδρογιάννης προπονητής.

Ο Αθλητικός Όμιλος Κέρκυρας συνιστά αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας και του πολιτισμού της Κέρκυρας και κατέχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά όλων των Κερκυραίων. Βλέπω τις ενέργειες της προσωρινής διοίκησης να αναβιώνει και να ξαναστήνει την θρυλική και γεμάτη μνήμες ποδοσφαιρική ομάδα και συγκινούμαι, όπως και μεγάλος αριθμός Κερκυραίων πολιτών.

Θεωρώ ότι η Πολιτεία θα πρέπει να σταθεί δίπλα στη Διοίκηση, τους παλαίμαχους και τους φιλάθλους και να διευκολύνει τους στόχους του ΑΟ Κέρκυρα και της ποδοσφαιρικής του ομάδας, έτσι ώστε να καμφθούν οι αντιρρήσεις της Διοίκησης του Αθλητικού Κέντρου Κέρκυρας και να αποδεχθεί το αίτημα του να ορισθεί το γήπεδο της πόλης μας, το Εθνικό μας Στάδιο καθώς και οι εγκαταστάσεις του ως έδρα του. Το αυτό πρέπει να γίνει και για την παραχώρηση από την ΔΕΥΑΚ και τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας των αθλητικών εγκαταστάσεων στον Πλάντραφο για προπονήσεις, αλλά και γενικώς να συμβάλει με κάθε τρόπο στην αναβίωση της ομάδας. Χαιρετίζω την προσπάθεια των φιλάθλων και των παλαίμαχων του ΑΟ Κέρκυρα και θα κάνω ότι είναι δυνατόν προκειμένου ο ιστορικός σύλλογος του νησιού μας να συνεχίζει να αγωνίζεται και να μας κάνει υπερήφανους. Με χαρά ζήτησα να γίνω μέλος του αθλητικού σωματείου, πράγμα που υλοποιήθηκε αμέσως.

Ο αθλητισμός είναι προέκταση της κοινωνικής μας ζωής και είναι υπόθεση όλων μας. Καλωσόρισες ξανά Α.Ο. Κέρκυρα!»

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ
Οπτικοακουστικό υλικό ενόψει της ημερίδας, που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 (10:00-17:00, Ιόνιος Ακαδημία – Κέρκυρα), με θέμα: “Ο Ιωάννης Καποδίστριας και οι ιστορικοί δεσμοί των Ιονίων Νήσων με τη Γενεύη”, στο πλαίσιο του συμποσίου “Ημέρες Ιωάννη Καποδίστρια” που θα λάβει χώρα στην Κέρκυρα (21-25/9/2022)