Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ακλόνητος τομεάρχης Υγείας ο Ξανθός

One man’s show για τον τέως υπουργό Υγείας και τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Ξανθό, αποτελεί το νέο «σχήμα» των επικεφαλής του τομέα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ!

Έτσι, στον πολύ σημαντικό τομέα της Υγείας, ο οποίος, εξαιτίας της πανδημίας του νέου κοροναϊού SARS – COV 2 καλύπτει εδώ και μήνες κυριαρχικά ένα πολύ μεγάλο τμήμα της επικαιρότητας και της καθημερινότητας των πολιτών, ο τομεάρχης, Ανδρέας Ξανθός, μετά τον «ανασχηματισμό των τομεαρχών του ΣΥΡΙΖΑ, θα έχει πλάι του το… χάος!

Δεν θέλουμε να υποτιμήσουμε τις γνώσεις και τις ικανότητες των δύο νέων αναπληρωτών τομεαρχών Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, των Γιώργου Βαρεμένου και Δώρας Αυγέρη, αλλά – πώς να το κάνουμε; – αυτό το «σχήμα» διαθέτει μόνον Ανδρέα Ξανθό!

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ
Οπτικοακουστικό υλικό ενόψει της ημερίδας, που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 (10:00-17:00, Ιόνιος Ακαδημία – Κέρκυρα), με θέμα: “Ο Ιωάννης Καποδίστριας και οι ιστορικοί δεσμοί των Ιονίων Νήσων με τη Γενεύη”, στο πλαίσιο του συμποσίου “Ημέρες Ιωάννη Καποδίστρια” που θα λάβει χώρα στην Κέρκυρα (21-25/9/2022)