Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Αναπληρωτής Τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέκος Αυλωνίτης

Με αφορμή την ανάληψη της θέσης του Αναπληρωτή Τομεάρχη Τουρισμού, ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης Βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ο Τουρισμός με άμεση και έμμεση συμβολή στο ΑΕΠ και την απασχόληση της χώρας περίπου στο 25% μαζί και με άλλους τομείς όπως, ο πρωτογενής τομέας αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες για την αναπτυξιακή και παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου μας.
Μπροστά στο αδιέξοδο που προμηνύονταν για τον ελληνικό τουρισμό, η κυβέρνηση της ΝΔ επέλεξε μια συγκεκριμένη συνταγή για να απαντήσει. Εν μέσω υγειονομικής πανδημίας, ο κ. Θεοχάρης εφάρμοσε οτιδήποτε έρχεται στον αντίποδα της προστασίας της εργασίας, της επιχειρηματικότητας και του περιβάλλοντος, οτιδήποτε δεν απαντά στις ανάγκες κατάρτισης εθνικού σχεδίου τουριστικής ανάπτυξης και οτιδήποτε δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα.
Δυστυχώς οι «Κασσάνδρες» δεν διαψεύστηκαν και το μόνο σίγουρο είναι πως οι τεράστιες απώλειες είναι δεδομένες και μη αναστρέψιμες. Η προσπάθειά μας να ενισχυθεί ο ποιοτικός και εναλλακτικός τουρισμός, να τονωθεί ο εσωτερικός τουρισμός με την ενίσχυση του εισοδήματος του μέσου πολίτη και την πρόσβασή του σε διακοπές, καθώς και να ενδυναμωθεί η μικρή επιχειρηματικότητα ως ραχοκοκαλιά της τουριστικής βιομηχανίας αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα.
Με τη σημερινή Τομεάρχη Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου μας συνδέει μια πολύμηνη και κοπιαστική κοινή προσπάθεια κατανόησης και ανάδειξης σε κοινοβουλευτικό επίπεδο της αγωνίας, της αγανάκτησης και της απελπισίας του κόσμου του Τουρισμού στην Κέρκυρα για την οποία, την ευχαριστώ θερμά.
Σήμερα, είναι ιδιαίτερη η τιμή που μου κάνει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Αλέξης Τσίπρας να αναλάβω τη θέση του Αναπληρωτή του τομέα Τουρισμού και τον ευχαριστώ προσωπικά.
Δεσμεύομαι να καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις αλλά και τις προσδοκίες όλων που ζουν και ανασαίνουν από τον Τουρισμό, που σκέφτονται και ελπίζουν στην ανάταση της χώρας μας μέσα από τον Τουρισμό.»

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ