Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στα Ιόνια Νησιά. Συνελήφθησαν δύο άτομα

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στα Ιόνια Νησιά από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό από την Δευτέρα (07.09.2020) έως σήμερα Τετάρτη (09.09.2020) τις πρώτες πρωινές ώρες, κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, συνελήφθησαν δύο (2) άτομα σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, στη Ζάκυνθο.

Ειδικότερα, σήμερα (09.09.2020) πρώτες πρωινές ώρες, συνελήφθησαν, ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, για λειτουργία πέραν της 24:00 ώρας με επιβολή διοικητικού προστίμου (10.000) ευρώ και τριήμερη αναστολή λειτουργίας, στον καθένα.

Επιπλέον, το ίδιο χρονικό διάστημα βεβαιώθηκαν (28) παραβάσεις στην Κέρκυρα και (6) στη Ζάκυνθο, για μη χρήση μάσκας και επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους (150) ευρώ, κατά περίπτωση.

Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος των δύο (2) συλληφθέντων θα διαβιβαστούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ