Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Γιώργος Μαχειμάρης: «Πάντα υπάρχει λύση όταν δουλεύουμε για το καλό του τόπου και της κοινωνίας».

Το φετινό κουδούνι μπορεί να χτυπήσει τη φετινή σχολική χρονιά και για το Νηπιαγωγείο Πλάτωνα και για το Ειδικό Σχολείο στην εκπαίδευση Βόρειας Κερκύρας, βάζοντας τέλος στην αγωνία  τόσο της γονε ικής¨ κοινότητας όσο και της εκπαιδευτικής.

 Σ αυτή την κατεύθυνση ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κέρκυρας Παναγιώτης Παπαδάτος με τη σύμφωνη γνώμη και στήριξη του Δημάρχου Βόρειας Γιώργου Μαχειμάρη, προτείνει   και σήμερα συζητείται η πρόταση  με τον δ/ντή Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Χρήστο Άνθη να λειτουργήσει το ειδικό σχολείο στο σχολικό κέντρο Αγρού η στο σχολικό συγκρότημα Καρουσάδων .

Το Δημοτικό Συμβούλιο Βόρειας Κέρκυρας θα κληθεί έκτακτα για λήψη απόφασης στην ως άνω κατεύθυνση, αποδεικνύοντας ότι η ΠΑΙΔΕΙΑ είναι ένα καθολικό ανθρώπινο δικαίωμα και κοινωνικό αγαθό που ΕΝΩΝΕΙ, ξεπερνώντας και τα τρία ψηφίσματα.

Επίσης, χθες 8-9-2020 βρέθηκε στην Κέρκυρα  μηχανικός του ΚΤΥΠ (Κτιριακές Υποδομές ΑΕ) για την εξέταση του ακίνητου για την προσωρινή στέγαση του Νηπιαγωγείου Πλάτωνα και του ακινήτου στέγασης του Ειδικού σχολείου στους  Βελονάδες. Σημείωσε δε ότι είναι αναγκαίες ειδικές μελέτες και σοβαρές χρηματοδοτήσεις.

Παράλληλα η Δημοτική Αρχή συνεχίζει προς κάθε κατεύθυνση τις ενέργειες για την κατασκευή τόσο του Νηπιαγωγείου Πλάτωνα  όσο και του Ειδικού Σχολείου Βόρειας Κέρκυρας ( χρηματοδότηση κ.λ.π.).

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ