Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Γεωργιάδης: Ο φετινός χειμώνας θα είναι δύσκολος

Το πρόβλημα ρευστότητας χιλιάδων επιχειρήσεων έθεσε ο υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων από το βήμα του Ζαππείου Μεγάρου

Στο Ζάππειο Μέγαρο παρευρέθηκε την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου ο υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Αδωνις Γεωργιάδης για να εκφράσει την απόλυτη στήριξη του στον CEO της Παπαστράτος-Philip Morris Inc., , Χρήστο Χαρπαντίδη και την πρωτοβουλία ενίσχυσης των μικρών επιχειρήσεων.

Μιλώντας στη σχετική Συνέντευξη Τύπου της Παπαστράτος, ο υπουργός Ανάπτυξης χαρακτήρισε την Παπαστράτος εταιρεία πρότυπο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης», ενώ έκανε λόγο για ένα φωτεινό ορόσημο αναφορικά με το νέο πρόγραμμα στήριξης των 10 εκατ. ευρω.

sinexizoume_mazi_2_2

«Παρά τις προσπάθειες της Κυβέρνησης και του συνόλου της ελληνικής κοινωνίας να σταθούμε όρθιοι, αντιλαμβανόμαστε πως ο φετινός χειμώνας θα είναι δύσκολος. Η ύφεση θα ειναι ασφαλώς μεγάλη. Πολλές επιχειρήσεις και ειδικά οι μικρές θα έχουν πρόβλημα ρευστότητας», παραδέχθηκε επαναλαμβάνοντας πως όσες προσπάθειες και να κάνει το κράτος από μόνο του, δεν θα είναι αρκετές.

Να καλέσουμε κι άλλες επιχειρήσεις να μιμηθούν την Παπαστράτος

«Είναι μία αφορμή να καλέσουμε κι άλλες επιχειρήσεις να μιμηθούν την Παπαστράτος και να ακολουθήσουν παρόμοια εργαλεία. Όλοι μαζί πρέπει να βάλουμε πλάτη και να περάσουμε όλοι μαζί απέναντι», παρότρυνε και τόνισε πως το σήμα που εκπέμπει σήμερα η Παπαστράτος και η οποία φτιάχνει ένα προϊόν που συμπληρώνει τις προσπάθειες του κράτους, είναι εξαιρετικά ευπρόσδεκτο.  

ΛΗΤΩ ΜΗΣΙΑΚΟΥΛΗ
litomissiakouli@yahoo.com

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ