Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Καλλιστεία στο Ζάππειο: Ζακυνθινή πτυχιούχος Φιλοσοφικής η νέα Μις Παγκόσμιος Τουρισμός

Μία εντυπωσιακή Ζακυνθινή κατέκτησε για την Ελλάδα τον τίτλο της Μις Παγκόσμιος Τουρισμός. Το όνομα της είναι Νατάσα Βελιανίτη, 30 ετών πτυχιούχος φιλοσοφικής σχολής με σπουδές στη δημοσιογραφία στην σχολή του ΑΝΤ1. Παρά τις δυσκολίες λόγω της πανδημίας και των αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων ο διαγωνισμός έγινε στο περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου. Από την εφετινή διοργάνωση απουσίασαν οι εκπρόσωποι αρκετών ασιατικών και αφρικανικών χωρών που δε μπόρεσαν να ταξιδέψουν λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον COVID-19 ωστόσο και πάλι ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος καθώς υπήρχαν εντυπωσιακές συμμετοχές από όλες τις ηπείρους.

Η συμμετοχή μέσω social media
Σύμφωνα με τον διοργανωτή Γιώργο Κουτούλια σημαντικό ρόλο στα τελικά αποτελέσματα έπαιξε η συμμετοχή του κοινού μέσω των social media κατά την διάρκεια των επισκέψεων των υποψηφίων στη Θεσσαλονίκη, στη Κατερίνη και στη Μύκονο το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

ΠΗΓΗ:ethnos.gr

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ
Οπτικοακουστικό υλικό ενόψει της ημερίδας, που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 (10:00-17:00, Ιόνιος Ακαδημία – Κέρκυρα), με θέμα: “Ο Ιωάννης Καποδίστριας και οι ιστορικοί δεσμοί των Ιονίων Νήσων με τη Γενεύη”, στο πλαίσιο του συμποσίου “Ημέρες Ιωάννη Καποδίστρια” που θα λάβει χώρα στην Κέρκυρα (21-25/9/2022)