Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ο Ανδρέας Κατσανιώτης ομόφωνα πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας

Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας
εξελέγη ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Κατσανιώτης.
Ο Αχαιός βουλευτής εξελέγη στην προεδρία της Επιτροπής με 19 ψήφους, ενώ όπως δήλωσε ο ίδιος μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος με υψηλό αίσθημα ευθύνης θα εργαστεί για την ενίσχυση του έργου της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής.

«Η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά σε μεγάλες προκλήσεις. Στον τομέα της έρευνας και τεχνολογίας υπάρχουν αξιόλογοι επιστήμονες και ιδρύματα που μπορούν να συμβάλουν στην αναπτυξιακή έκρηξη που χρειάζεται η χώρα.

Πρώτο μέλημα της Επιτροπής πρέπει να είναι η δημιουργία κινήτρων για την επιστροφή των χιλιάδων Ελλήνων επιστημόνων που έφυγαν στα χρόνια της κρίσης», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Ανδρέας Κατσανιώτης.

Η δήλωση του Ανδρέα Κατσανιώτη:
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους συναδέλφους μου που με εξέλεξαν ομόφωνα στη θέση του Προέδρου.

Θέλω να διαβεβαιώσω ότι με υψηλό αίσθημα ευθύνης θα προσπαθήσω να ενισχύσω το έργο της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής.
Η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά σε μεγάλες προκλήσεις. Στον τομέα της έρευνας και τεχνολογίας υπάρχουν αξιόλογοι επιστήμονες και ιδρύματα που μπορούν να συμβάλουν στην αναπτυξιακή έκρηξη που χρειάζεται η χώρα.

Πρώτο μέλημα της Επιτροπής πρέπει να είναι η δημιουργία κινήτρων για την επιστροφή των χιλιάδων Ελλήνων επιστημόνων που έφυγαν στα χρόνια της κρίσης.
Ταυτόχρονα, οφείλουμε όλοι να ενισχύσουμε τα ερευνητικά ιδρύματα και να αναλάβουμε πρωτοβουλίες για την ανάδειξη της σπουδαίας δουλειάς που γίνεται από Έλληνες επιστήμονες

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ