Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Σύλλογος Τεμπλονίου: Ικανοποίηση για την στήριξη των συνδυασμών της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου

Μετά την συνάντηση που προκάλεσε ο Σύλλογός μας στις 28-8-2020 με τους επικεφαλείς των παρατάξεων του Δημοτικού συμβουλίου που ενημερώθηκαν για τις τεχνικές προδιαγραφές του εργοστασίου απορριμμάτων οι οποίες δεν είναι συμβατές με τις οδηγίες της ΕΕ, εκφράζουμε την ικανοποίηση μας ως προς το αποτέλεσμα της στήριξης από την πλειοψηφία των επικεφαλείς στο χθεσινό Δημοτικό συμβούλιο.

Ευχόμαστε και ελπίζουμε πως για το συγκεκριμένο θέμα έστω και καθυστερημένα θα ανοίξει ο δημόσιος διάλογος με σκοπό να ενημερωθούν οι πολίτες της Κέρκυρας κάτι που μέχρι σήμερα δυστυχώς δεν έχει γίνει. Αν αυτού οι αποφάσεις παίρνονται ερήμην των πολιτών με αποτέλεσμα αφενός την υποβάθμιση του περιβάλλοντος και αφετέρου την οικονομική επιβάρυνση χωρίς καμία πρόοδο.

Σε ότι δε αφορά την ΠΙΝ και τις αρμοδιότητές της, ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ πως μετά την πρόσφατη φωτιά στον ΧΥΤΥ Κεφαλονιάς κινήθηκαν άμεσα και σωστά έπραξαν με σειρά μέτρων προκειμένου να προστατευτεί η δημόσια υγεία.

Αντίθετα στην δική μας περίπτωση και μετά από τις δυο φωτιές στην χωματερή Τεμπλονίου δεν έγινε κάτι παρόμοιο κάνοντάς μας να αισθανόμαστε πολίτες β κατηγορίας παρότι ο Σύλλογό μας που συμμετείχε μέσω τηλεδιάσκεψης στο Περιφερειακό συμβούλιο της 13-7-2020 είχε ζητήσει εκτεταμένο έλεγχο αλλά δεν υπερψηφίστηκε.

Τέτοιου είδους ενέργειες και αποφάσεις αποδεικνύουν πως στην Περιφέρειά μας υπάρχουν πολίτες δύο κατηγοριών…

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ