Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Δημήτρης Μπιάγκης: Συγχαρητήρια, Αλέκο, οφείλουμε να συνεργαστούμε

Συγχαρητήρια επιστολή – κάλεσμα απέστειλε ο Βουλευτής Κέρκυρας του Κινήματος Αλλαγής Δημήτρης Μπιάγκης στον συντοπίτη Βουλευτή Κέρκυρας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αλέκο Αυλωνίτη για την πρόσφατη κομματική αναβάθμισή του ως αναπληρωτής τομεάρχης σε θέματα Τουρισμού, που πραγματοποιηθηκε στο πλαίσιο της αναδιάταξης των πολιτικών δυνάμεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Ο Βουλευτής, εξέφρασε τόσο την ικανοποίησή του για την ευχάριστη αυτή είδηση, όσο και την επιθυμία του, για ουσιαστική και εποικοδομητική συνεργασία. ώστε από κοινού να δυναμώσει ακόμα περισσότερο η φωνή των ανθρώπων του τουρισμού, προτείνοντας ουσιαστικές δράσεις και λύσεις για την περαιτέρω θωράκιση και αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος, ειδικά σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο που διανύουμε, όπου τα προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο των τουριστικών επιχειρήσεων είναι πολλά και σύνθετα.
«Είναι ώρα, να αφήσουμε πίσω μας κάθε κομματική αγκύλωση και να κοιτάξουμε με ευθύνη και προοπτική τους συντοπίτες μας κατάματα, να αδράξουμε την ευκαιρία και να συνεργαστούμε, καθώς τα προβλήματα του τουριστικού κλάδου δεν έχουν χρώματα, παρά μας καλούν σε συστράτευση και συνεργασία για το κοινό καλό», γράφει χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ