Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Η «συγνώμη» του Άδωνι Γεωργιάδη στον Γιάννη Κουρτάκη για την μη άρση της ασυλίας Πολάκη

 Δημόσια συγνώμη ζήτησε από τον εκδότη των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, Γιάννη Κουρτάκη ο Άδωνις Γεωργιάδης καθώς όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter, το δικαίωμα του κάθε πολίτη να αντιμετωπίζει τον υβριστή του ισότιμα στο Δικαστήριο, καταπατήθηκε σήμερα για τον εκδότη των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, Γιάννη Κουρτάκη.

Σημειώνεται ότι μετά από μήνυση που είχε καταθέσει ο κ. Κουρτάκης εναντίον του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη για συκοφαντική δυσφήμιση, το αίτημα για άρση της ασυλίας του βουλευτή δεν έγινε δεκτό μετά από ψηφοφορία στη Βουλή.

«Το σημερινό Γιάννη μου ήταν μία αστοχία στην οποία δεν χωρούν δικαιολογίες. Σου ζήτω δημοσίως συγγνώμη για το γεγονός, ότι και από δική μου αδράνεια, το δικαίωμα ενός πολίτου να αντιμετωπίζει τον υβριστή του ισότιμα στο Δικαστήριο καταπατήθηκε. Δεν θα επαναληφθεί», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

 Σημειώνεται ότι η «συγνώμη» του Αδωνι Γεωργιάδη, έρχεται λίγα λεπτά μετά από ανάρτηση του εκδότη των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, Γιάννη Κουρτάκη, στην οποία κάνει γνωστό ότι έχει καταθέσει νέα μήνυση εναντίον του Παύλου Πολάκη.

Αναφέρει στο twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης:

φφφγ

  

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ