Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Νέα μήνυση του Γιάννη Κουρτάκη στον Παύλο Πολάκη

Νέα μήνυση κατέθεσε ο εκδότης των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, Γιάννης Κουρτάκης, κατά του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη.

 Σημειώνεται ότι σήμερα συζητήθηκε στη Βουλή η άρση ασυλίας του βουλευτή, μετά από μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον του ο κ. Κουρτάκης. Το αίτημα της άρσης ασυλίας του βουλευτή για την «αξιόποινη πράξη της συκοφαντικής δυσφήμησης» απορρίφθηκε, κατά πλειοψηφία.

 Μετά από αυτή την εξέλιξη ο εκδότης των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, Γιάννης Κουρτάκης γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο twitter, ότι καταθέτει νέα μήνυση «εναντίον του υβριστή του».

 Αναφέρει στην ανάρτηση ο κ. Κουρτάκης:

«Είναι δικαίωμα των βουλευτών να ψηφίζουν ότι πιστεύουν ότι είναι σωστό. Ακόμη και να παρέχουν ασυλία στον Πολάκη. Ευτυχώς στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Έτσι σήμερα κατέθεσα νέα μήνυση και αγωγή εναντίον του υβριστή μου».

Το retweet και η απάντηση από τον Άδωνι Γεωργιάδη

 Σημειώνεται ότι λίγα λεπτά με την ανάρτηση του κ. Κουρτάκη στο twitter, ακολούθησε retweet από τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος αναφέρει:

«Το σημερινό Γιάννη μου ήταν μία αστοχία στην οποία δεν χωρούν δικαιολογίες. Σου ζήτω δημοσίως συγγνώμη για το γεγονός, ότι και από δική μου αδράνεια, το δικαίωμα ενός πολίτου να αντιμετωπίζει τον υβριστή του ισότιμα στο Δικαστήριο καταπατήθηκε. Δεν θα επαναληφθεί».

Δείτε την ανάρτηση του Γιάννη Κουρτάκη

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ