Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Πλακιωτάκης στα Παραπολιτικά 90,1 για μήνυση Κουρτάκη σε Πολάκη: Τέτοιες υποθέσεις πρέπει να φτάνουν στο δικαστήριο

«Οι αρμόδιες υπηρεσίες διενεργούν έρευνες για τα αίτια της φωτιά στη Μόρια δήλωσε» στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή ‘’Secret’’ με τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Τζένο, ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης.

Ο κ. Πλακιωτάκης έκανε λόγο για εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση στο νησί ενώ ζήτησε «να υπάρξει μεγαλύτερη συνεργασία από την τοπική αυτοδιοίκηση».

Ακόμη σημείωσε πως «υπάρχει πρόβλημα ασφάλειας και δημόσιας υγείας» ενώ τόνισε την ανάγκη να υπάρξουν μόνιμες λύσεις όπως τα κλειστά κέντρα.

Ο υπουργός Ναυτιλίας δήλωσε πως «από τις αρχές του έτους έχει αποτραπεί η είσοδος σε 10 χιλιάδες άτομα ενώ είχε γίνει αποσυμφόρηση στη δομή».

Παράλληλα τόνισε ότι «όσοι πίστευαν ότι μετά την φωτιά κάποιοι θα φύγουν αυτό δεν θα γίνει».

Ο κ. Πλακιωτάκης ανέφερε πως «το σύνολο των ευρωπαϊκών χωρών πρέπει να εκφράσει έμπρακτα την αλληλεγγύη του στην Ελλάδα τόσο στο μεταναστευτικό όσο και στην τουρκική προκλητικότητα».

Την ίδια στιγμή ο ίδιος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ατυχήματος στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.

Σε ότι αφορά την άρση ασυλία του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη μετά την μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο εκδότης των Παραπολιτικών Γιάννης Κουρτάκης, δήλωσε πως «τέτοιες υποθέσεις πρέπει να φτάνουν στο δικαστήριο».

Εν κατακλείδι τόνισε πως «θα περιμέναμε από τον κ. Πολάκη να αποποιηθεί της ασυλίας του και να κριθεί στο δικαστήριο», ενώ έκανε για έλλειψη συντονισμού στο θέμα της ψηφοφορίας.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ
Οπτικοακουστικό υλικό ενόψει της ημερίδας, που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 (10:00-17:00, Ιόνιος Ακαδημία – Κέρκυρα), με θέμα: “Ο Ιωάννης Καποδίστριας και οι ιστορικοί δεσμοί των Ιονίων Νήσων με τη Γενεύη”, στο πλαίσιο του συμποσίου “Ημέρες Ιωάννη Καποδίστρια” που θα λάβει χώρα στην Κέρκυρα (21-25/9/2022)