Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Πιπιλή στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1: Η ΝΔ έχει υποφέρει από τον «πολακισμό» – Θα αποδοθούν ευθύνες από τους αρμόδιους

Την απόφαση της βουλής να μην προχωρήσει σε άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη
, για τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο δημοσιογράφος και εκδότης του ομίλου «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», Γιάννης Κουρτάκηςεξαιτίας της μειωμένης συμμετοχής βουλευτών της κυβερνητικής πλειοψηφίας στη ψηφοφορία, σχολίασε στον αέρα του «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 FM» η βουλευτής της Ν.Δ., Φωτεινή Πιπιλή.

Ειδικότερα, η κ. Πιπιλή τόνισε στην εκπομπή «Μέχρι Τέλους» και τους δημοσιογράφους Γιώργο Κουβαρά και Γιώργο Πιέρρο ότι η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας δεν χρειαζόταν νταντά για να ψηφίσει την άρση της ασυλίας του Π. Πολάκη ενώ συμπλήρωσε ότι «αν υπήρξαν ευθύνες από τους αρμόδιους θα κριθεί από αυτούς που πρέπει» και πως «εμείς ως στελέχη του κόμματος έχουμε βγάλει τα συμπεράσματά μας». Η κ. Πιπιλή τόνισε ακόμη ότι «μεγαλύτερος υβριστής της Νέας Δημοκρατίας και δεκάδων πολιτικών προσώπων, που μπορεί να σε κρεμάσει στα μανταλάκια, να σε ταράξει ή και να βλάψει την προσωπικότητά σου, να σου βρίσει τα παιδιά, τη μητέρα και τον πατέρα, δεν υπάρχει άλλος στη Βουλή».

Από εκεί και πέρα, η κ. Πιπιλή σχολίασε ότι η ευθύνη δεν βαραίνει όλους τους βουλευτές του κόμματος καθώς ορισμένοι βρίσκονταν στις περιφέρειές τους επειδή, εξαιτίας της πανδημίας του κοροναϊού και της τμηματικής λειτουργίας της βουλής, δεν μπορούσαν να παρευρίσκονται σε συνεδριάσεις της βουλής. Αναφερθείσα δε, στην περίπτωση του ΚΙΝΑΛ και την ψήφο μόλις τριών βουλευτών του κατά του Παύλου Πολάκη, σημείωσε ότι «έχει υποστεί εξίσου άσχημα πράγματα από τον πολακισμό και έχει σπιλώσει προσωπικότητες στελεχών του».

Σε ό, τι αφορά τη δική της παρουσία στη Βουλή, η κ. Πιπιλή σχολίασε πως «όταν έμαθα από τη συνεργάτιδά μου το πρόγραμμά μου, το πρώτο που την ρώτησα είναι το όνομα. Μόλις άκουσα “Πολάκης”, θυμήθηκα την υπόθεση Κουρτάκη και, επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό εναντίον κάποιου, το σημείωσα με πέντε αστέρια στο σημειωματάριό μου να παρευρεθώ». Μάλιστα, η βουλευτής της ΝΔ συμπλήρωσε ότι «ο κ. Κουρτάκης είναι ένας πολίτης και κάθε πολίτης έχει δικαιώματα και θα τα κρίνει ο δικαστής. Όποιος είναι μάγκας και πολλά βαρύς, έχει τον αντρισμό ή τη λεβεντιά να πάει στον φυσικό δικαστή και να αποδείξει με στοιχεία ότι αυτά που είπε για τον πολίτη είναι τεκμηριωμένα».

Τέλος, σχολιάζοντας εν γένει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ως πολιτική φυσιογνωμία, η κ. Πιπιλή σημείωσε: «Με τον πολακισμό υποβίβασε και υποβάθμισε τόσο πολύ τη στάθμη του κοινοβουλίου. Απευθύνεται στον όχλο, τη μάζα και τους ανθρώπους που έχουν μια συμπεριφορά αντικοινωνική και γι’ αυτό υπάρχει κριτική από συναδέλφους του στον ΣΥΡΙΖΑ».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ