Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

8ος Κόρισσος αγώνας δρόμου στην άμμο 2020

8ος  Κόρισσος αγώνας δρόμου στην άμμο 2020- Σάββατο 12 Σεπτ. ώρα 17:00

Όλα έτοιμα για τον «8ο  ΚόρΙσσο αγώνα δρόμου στην άμμο» 7 Km για ενήλικες  και 1200μ για μαθητές δημοτικού σχολείου  που θα διεξαχθεί στον Ίσσο και περιλαμβάνει διαδρομή μέσα στον Ίσσο καθώς και παραθαλάσσια απόσταση, το απόγευμα στις 5 του Σάββατου 12 Σεπτέμβρη. Αγώνας που απευθύνεται και σε αθλητές συλλόγων και σε ανεξάρτητους δρομείς.

«κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες πραγματοποιούμε για 8η χρονιά τον αγώνα δρόμου στην άμμο , μια πρωτοποριακή λόγω της φύσης της  αθλητική εκδήλωση και συνάμα μια άκρως συμβολική δράση που σαν συμπέρασμα πρέπει να βγει ότι το σήμερα και το αύριο του Ίσσου εξαρτάται από εμάς..» δηλώνει ο πρόεδρος του Κόρισσου Περιβαλλοντικού πολιτιστικού και αθλητικού συλλόγου  κος Πέρρος Νίκος που είναι ο βασικός διοργανωτής. Και συνεχίζει «… έχουμε συμπεριλάβει στην προκήρυξη του αγώνα όλα τα μέτρα που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προφύλαξη από την διάδοση του covid-19 και καλούμε όλους όσοι θα συμμετάσχουν να τα σεβαστούν και να τα τηρήσουν. Όλα τα στελέχη του αγώνα, εθελοντές, γραμματείες, χρονομέτρες θα φορούν την μάσκα την οποία έχουμε φροντίσει να είναι καλαίσθητη και λειτουργική και θα διατίθεται σε όλους. Επίσης προτρέψαμε οι εγγραφές να γίνουν ηλεκτρονικά , ενώ όσοι έλθουν να δηλώσουν  συμμετοχή πριν τον αγώνα, υπάρχει η πρόνοια στην «ουρά» να τηρούνται οι αποστάσεις. Επίσης στην εκκίνηση υπάρχει η πρόβλεψη – φυσικά ανάλογα τον αριθμό των συμμετοχών- να μην υπάρχει συνωστισμός και οι δρομείς να ξεκινούν κατά «κύματα». . όλοι θα φοράμε την μάσκα μας  και όλοι θα κρατάμε τις αποστάσεις.  Στελέχη του περιφερειακού τμήματος Κέρκυρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού θα ελέγχουν μέσα από θερμομέτρηση όλους όσοι έλθουν για τον αγώνα , ενώ οι γραμματείες θα παραλαμβάνουν το  υποχρεωτικό  «Δελτίο καταγραφής  αθλουμένου»  για να παραδώσουν τον αριθμό αθλητή. Ελπίζουμε ότι με την συνεργασία όλων μας θα έχουμε μια όμορφη εκδήλωση και δεν θα υπάρξει καμιά άσχημη περίπτωση».

Δεν παρέλειψε ο πρόεδρος να ευχαριστήσει την Π.Ι.Ν, ΠΕ Κέρκυρας , την ΠΕΔ Ιονίων Νήσων και τον Δήμο Νότιας Κέρκυρας για την σημαντική τους συμβολή στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης καθώς επίσης τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, την πολυκλινική Αλέξανδρος Μάστορας για την συμμετοχή τους και συμβολή τους στον αγώνα και τον Γιατρό Πνευμονολόγο κος Καββαδία Αλέξανδρο. Αγώνας ο οποίος  συνδιοργανώνεται από τον ΣΕΒΑΣ Κέρκυρας «Ο  ΒΙΚΤΩΡ»- τον Κερκυραϊκό ΓΣ- το  παράρτημα  Κέρκυρας του ΕΣΥΝ- τον Διάπλου (πρόγραμμα απεξάρτησης της ΨΚ του ΓΝΚ)- του συλλόγου Διάπλους (Γονέων και Φίλων)- τον  ΕΚΑΟΚ Κέρκυρας «Ο Λαοδάμας» και την ΠΕΠΦΑ Κέρκυρας.  Ενώ Σημαντική η συνεισφορά του Βασίλη Καλούδη (Lord Travel) ,της διεύθυνσης του Απόλλων Παλλάς, του Χάρη Αυθίνου (Real price τροφοδοσίες Σουπερ μαρκετ) και των Σπύρου Τσιριγκάκη- Χριστίνας Καλούδη (Herbalife). Τον αγώνα στηρίζουν Πολιτιστικά και αθλητικά σωματεία, Εργατικά Σωματεία,  Παιδείας, Υγείας Πρόνοιας. Επίσης αυτοδιοικητικά στελέχη, όπως το σύνολο σχεδόν των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων της Ν Κέρκυρας.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ