Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Μαρκόπουλος για άρση ασυλίας Πολάκη: Σύντομα σε θέση απολογούμενου και τότε θα ψηφίσουμε σωστά

Συνεχίζονται οι αναταράξεις στο εσωτερικού του «γαλάζιου» στρατοπέδου
, αναφορικά με το ζήτημα  της ονομαστικής ψηφοφορίας για την άρση της ασυλίας του Παύλου Πολάκη, έπειτα από μήνυση που είχε καταθέσει ο εκδότης των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ Γιάννης Κουρτάκης για συκοφαντική δυσφήμιση
.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β’ Πειραιά, Δημήτρης Μαρκόπουλος, με μια μακροσκελή ανάρτησή του τοποθετήθηκε για τη μη άρση ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας: «Εγώ προσωπικά ψήφισα με θέρμη την άρση ασυλίας κατά ενός χυδαίου κι επικίνδυνου για τη Δημοκρατία πολιτικού. Και θα το ξανακάνω με χαρά. Ο ίδιος να μη χαίρεται. Ο πολωτικός, διχαστικός κι αντιπολιτικός ακροαριστερός λόγος του σύντομα θα τον ξαναφέρει σε θέση απολογούμενου και να είναι σιγουρος: τότε θα ψηφίσουμε σωστά». 

Επιπλέον ο Δημήτρης Μαρκόπουλος αναφερόμενος σε συναδέλφους του που απείχαν από την ψηφοφορία τόνισε με νόημα ότι: «Όσοι πιστεύουν πως ο Κυριακος Μητσοτάκης θα τρέχει για το καλό της πατρίδας και οι ίδιοι θα κάθονται, είναι εκτός τόπου. Να ξεκαβαληθούν λοιπόν διάφορα καλάμια και άπαντες να συστρατευθούν και να πράξουν το έργο για το οποίο μας ψήφισε ο λαός. Να ψηφίζουμε

«Τέλος εμείς στον Πειραιά τύπους σαν τον Πολάκη τους χαρακτηρίζουμε ως “κουτσαβάκια”. Εκείνους που υβριζουν χωρίς στοιχεία πολιτικούς αντιπάλους, τις οικογένειες τους, που είναι επιρρεπής σε λούμπεν συμπεριφορές όχι μόνο τους καταδικάζουμε αλλά και σύντομα (πολιτικά) θα λογαριαστούμε μαζί τους», κατέληξε ο βουλευτής της ΝΔ

Ολόκληρη η ανακοίνωσή του:
Απέφυγα να τοποθετηθώ άμεσα για την αρνητική εξέλιξη στην ψηφοφορίας για την άρση της ασυλίας Πολάκη. Μετά από σκέψη λέω τα εξής:

– Όσοι πιστεύουν πως ο Κυριακος Μητσοτάκης θα τρέχει για το καλό της πατρίδας και οι ίδιοι θα κάθονται, είναι εκτός τόπου. Να ξεκαβαληθούν λοιπόν διάφορα καλάμια και άπαντες να συστρατευθούν και να πράξουν το έργο για το οποίο μας ψήφισε ο λαός. Να ψηφίζουμε. Δεν θα κάνει ο πρωθυπουργός όλη τη δουλειά και οι υπόλοιποι θα απέχουν των καθηκόντων τους.

– Εγώ προσωπικά ψήφισα με θέρμη την άρση ασυλίας κατά ενός χυδαίου κι επικίνδυνου για τη Δημοκρατία πολιτικού. Και θα το ξανακάνω με χαρά. Ο ίδιος να μη χαίρεται. Ο πολωτικός, διχαστικός κι αντιπολιτικός ακροαριστερός λόγος του σύντομα θα τον ξαναφέρει σε θέση απολογούμενου και να είναι σιγουρος: τότε θα ψηφίσουμε σωστά. Ο Παύλος Πολακης ως φαινομένο ακραίου λαϊκισμού, στοχοποίησης οικογενειών χωρίς στοιχεία κι αντιδημοκρατικής συμπεριφορας πρέπει πολιτικά να εκλείψει. Δεν ανήκει ένα τέτοιο πρόσωπο στην κοινοβουλευτική δημοκρατία.

– Τέλος εμείς στον Πειραιά τύπους σαν τον Πολάκη τους χαρακτηρίζουμε ως “κουτσαβάκια”. Εκείνους που υβριζουν χωρίς στοιχεία πολιτικούς αντιπάλους, τις οικογένειες τους, που είναι επιρρεπής σε λούμπεν συμπεριφορές όχι μόνο τους καταδικάζουμε αλλά και σύντομα (πολιτικά) θα λογαριαστούμε μαζί τους. Οι ελαφρότητες με τους Καζαντζηδηδες από το βήμα της Βουλης που παραπέμπουν σε Παύλο Χαϊκάλη και η προσπάθεια να γίνει η Βουλή καραγκιοζ μπερντέ δεν θα περάσουν.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ