Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Δήλωση Αλέκου Αυλωνίτη για τις συχνές πυρκαγιές στο νησί μας

Δυστυχώς, οι πυρκαγιές στο νησί μας δεν έχουν τέλος. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία σταθερή στην εκπλήρωση των καθηκόντων της, παλεύει συχνά με τις πλέον δυσμενείς πιθανότητες και με την τεράστια σωματική και ψυχική κόπωση του προσωπικού. Ευτυχώς, για μια ακόμα φορά αυτό το τραγικό σενάριο αποφεύχθηκε από την έγκαιρη και μεθοδευμένη πυροσβεστική παρέμβαση.

Ωστόσο, ο τραυματισμός του Διοικητή ΔΙ.Π.Υ.Ν. Κέρκυρας κ. Νίκου Κολοβού όχι μόνον ανατρέπει τη γενική εικόνα ικανοποίησης από την κατάσβεση και αυτής, της φωτιάς, αλλά προκαλεί και τον προβληματισμό γύρω από τις αυξημένες απαιτήσεις λόγω των συνθηκών σε συνδυασμό με τον περιορισμένο αριθμό ανδρών παρόλη τη φετινή ενίσχυση της τοπικής Υπηρεσίας.

Η συμπαράστασή μου στον Πύραρχο κ. Νίκο Κολοβό στον οποίο εύχομαι καλή ανάρρωση, είναι δεδομένη, καθώς και η συνδρομή μου με όποιον τρόπο μου ζητηθεί, όπως ακλόνητη είναι η εμπιστοσύνη η δική μου και των συμπολιτών μας στους άνδρες και τις γυναίκες που υπηρετούν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του νησιού μας.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ