Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ο Δήμος Παξών για τη νέα σχολική χρονιά

Ο Δήμος Παξών, αναγνωρίζοντας τη σημασία της διεξαγωγής της εκπαιδευτικής διαδικασίας, σε όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες για τους μαθητές και τους διδάσκοντες, αναζήτησε την πλέον άμεση λύση για την επίλυση του προβλήματος. Έτσι, λειτουργώντας εγκαίρως, εξασφάλισε δυο αίθουσες προκάτ όπου τοποθετήθηκαν και είναι έτοιμες να υποδεχτούν τους μαθητές. Το εγχείρημα αυτό, δεν θα μπορούσε να είχε πετύχει εύκολα, αν δεν υπήρχε η έμπρακτη αμέριστη βοήθεια του βουλευτή Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας Κο. Στέφανου Γκίκα ο οποίος προσέφερε τα μέγιστα στο Δήμο Παξών προκειμένου να λειτουργήσουν απρόσκοπτα εκπαιδευτικοί και μαθητές του σχολικού κέντρου του δήμου και τον ευχαριστεί πολύ που ανταποκρίθηκε αμέσως στο αίτημα του Δήμου.
Παράλληλα, η σχολική επιτροπή ευχαριστεί τον Κο. Γκίκα για την άμεση ανταπόκρισή του να εξασφαλιστούν και να τοποθετηθούν νέα θρανία και καρέκλες στο Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Παξών από την ΚΤΥΠ.
Επίσης, ο Δήμος ευχαριστεί τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Αρσένη Λέκκα όπου με την συνεργασία της διευθύντριας του σχολικού Κέντρου Παξών Ιωάννας Χρονοπούλου σήκωσαν το βάρος της όλης διαδικασίας τόσο σε γραφειοκρατικό επίπεδο όσο και σε έμπρακτο, καθώς σε όλες τις αίθουσες έχουν διανεμηθεί μάσκες, αντισηπτικά και ότι χρειάζεται προκειμένου να υπάρξει ομαλή λειτουργία στις αίθουσες, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα, καθώς και την πρόσληψη επιπλέον καθαρίστριας.
Ο Δήμος Παξών εύχεται καλή νέα και δημιουργική σχολική χρονιά, οι συνθήκες της οποίας είναι πρωτόγνωρες για όλους, τόσο για τους λειτουργούς της εκπαίδευσης, όσο και για τους μαθητές. Εύχεται μια χρονιά χωρίς προβλήματα, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα και δηλώνει την παρουσία του, μέσω των υπηρεσιών του, όπου και αν χρειαστούν, για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που ενδέχεται να προκύψουν.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ