Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Tετ-α-Τετ Μητσοτάκη με,Σαρλ Μισέλ, Κλάους Ρέγκλινγκ, Εντι Ράμα και Ζόραν Ζάεφ

Γεμάτο είναι το πρόγραμμα του πρωθυπουργού για αύριο Τρίτη, αλλά και την Τετάρτη καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει μια σειρά από επαφές με ηγέτες και αξιωματούχους της Ευρώπης, αλλά και με τον υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου.

 Ειδικότερα, ο Πρωθυπουργός θα υποδεχτεί, στις 12:30 στο Μέγαρο Μαξίμου, τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ. Μετά τη συνάντηση θα γίνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ. Στις 17:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου Σάμεχ Σούκρι, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στις 18:00, ο Πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον Εκτελεστικό Διευθυντή του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, Κλάους Ρέγκλινγκ.

Στις 21:00 ο Πρωθυπουργός θα έχει δείπνο εργασίας με τον ομόλογό του της Αλβανίας, Εντι Ράμα. Την επόμενη ημέρα, ο πρωθυπουργός θα έχει γεύμα εργασίας με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ.

 

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ
Οπτικοακουστικό υλικό ενόψει της ημερίδας, που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 (10:00-17:00, Ιόνιος Ακαδημία – Κέρκυρα), με θέμα: “Ο Ιωάννης Καποδίστριας και οι ιστορικοί δεσμοί των Ιονίων Νήσων με τη Γενεύη”, στο πλαίσιο του συμποσίου “Ημέρες Ιωάννη Καποδίστρια” που θα λάβει χώρα στην Κέρκυρα (21-25/9/2022)