Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Θεοδωρικάκος: Οι Έλληνες πρέπει να πειθαρχήσουμε και ενωμένοι να τηρήσουμε τα μέτρα

Στον αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο (ΠΕΝ) παραβρέθηκε, σήμερα το πρωί, ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο υπουργός Εσωτερικών, συνοδευόμενος από την πρόεδρο του ΠΕΝ, Ηρώ Ζερβάκη, και το δήμαρχο Καλλιθέας, Δημήτρη Κάρναβο, ξεναγήθηκε στους χώρους του Νηπιοτροφείου, συνομίλησε με το προσωπικό και τα παιδιά, ενώ εξήρε το έργο και την προσπάθεια του διοικητικού, εκπαιδευτικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Παράλληλα ο κ. Θεοδωρικάκος ανέφερε ότι το πρωί, επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΕΝΠΕ, Απ. Τζιτζικώστα, και με τον περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Πατούλη, και ζήτησε «την πολύ αυστηρή εφαρμογή, από τις υπηρεσίες των Περιφερειών, των μέτρων της κυβέρνησης, καθ’ υπόδειξη της Επιτροπής των ειδικών, για την προστασία από τον κοροναϊό».

Υπογράμμισε ακόμη ότι «οι Έλληνες πρέπει να πειθαρχήσουμε και ενωμένοι να τηρήσουμε τα μέτρα, όπως το κάναμε και στην πρώτη φάση της πανδημίας, καταφέρνοντας να γίνουμε ένα θετικό παράδειγμα για όλον τον κόσμο. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και τώρα».

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τα νέα μέτρα που θα ανακοινώσει η κυβέρνηση, ανέφερε ότι «έχουμε ζητήσει από τους περιφερειάρχες να κινητοποιήσουν όλο το δυναμικό, ιδίως τις Διευθύνσεις Δημόσιας Υγιεινής των Περιφερειών για την αυστηρή εφαρμογή των μέτρων».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ