Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Τρομάζει τον ΣΥΡΙΖΑ η δημοσκοπική στασιμότητα

Θορυβημένα είναι τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς καθημερινά διαπιστώνουν ότι υπάρχει δημοσκοπική στασιμότητα την στιγμή που περίμεναν ότι μετά από ένα χρόνο διακυβέρνησης της ΝΔ κάτι να άλλαζε για τον ΣΥΡΙΖΑ .

Όλες οι μετρήσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα δείχνουν ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν εισπράττει τίποτα από την οποία δυσαρέσκεια υπάρχει στους πολίτες εξ αιτίας κάποιον άστοχων χειρισμών της κυβέρνησης.

Ενώ δηλαδή τα στελέχη της Κουμουνδούρου ηλπιζαν ότι με το πέρασμα του χρόνου θα άρχιζε να καταγράφεται η φθορά της κυβέρνησης τόσο στην οικονομία όσο και στα εθνικά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται στην εικόνα της κυβέρνησης καθώς τα ποσοστά της παραμένουν ιδιαίτερα υψηλά.

Σε αυτό λένε τα στελέχη της Κουμουνδούρου συμβάλλει το γεγονός ότι η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός την πρώτη περίοδο του κοροναιού τα πήγαν ιδιαίτερα καλά. Έτσι έχει δημιουργηθεί ένα αίσθημα εμπιστοσύνης στο πρόσω του Κυριάκου Μητσοτάκη το οποίο πολύ δύσκολα μπορεί να καμφθεί παρά τις κινήσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης , ιδιαίτερα τώρα που φουντώνει και πάλι η πανδημία. .

Παράλληλα σε ότι αφορά τα οικονομικά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίζονται ότι δεν είναι εύκολο να «τσαλακωθεί » η εικόνα της κυβέρνησης δεδομένου ότι στους ψηφοφόρους έχει περάσει η αντίληψη ότι η κρίση είναι παγκόσμια και στην Ευρώπη μεγάλες χώρες του Νότου αντιμετωπίζουν τα ίδια και δυσκολότερα προβλήματα.

Παράλληλα οι κυβερνητικοί χειρισμοί στην ελληνοτουρκική κρίση δείχνουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει επιλέξει τους συμμάχους του – που αποδεικνύονται ιδιαίτερα χρήσιμοι- ενώ η στάση που έχει κρατήσει απέναντι στον Ταγιπ Ερντογαν τον καθιστά δύσκολο αντίπαλο για την ώρα.

Με βάση λοιπόν αυτά τα δεδομένα τα στελέχη της Κουμουνδούρου αντιλαμβάνονται ότι τα πράγματα θα είναι ιδιαίτερα δύσκολα για το κόμμα τους το επόμενο διάστημα καθώς θα πρέπει να βρουν άλλους τρόπους και άλλη θεματολογία για να αντιμετωπίσουν την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ