Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κερκυραϊκή εκπροσώπηση στο Δ.Σ της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑΜΕΑ Ηπείρου και Βορείου Ιονίου

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Κέρκυρας ανακοινώνει την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Ηπείρου Νησιών Βορείου Ιονίου, με κεντρικό θέμα Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Ελεγκτικής Επιτροπής.
Την Κέρκυρα εκπροσώπησαν τα μέλη του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων ΑμεΑ ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σπύρος Ζουμπουλίδης, ο Αντιπρόεδρος κ. Αλέκος Κυπριανός και το μέλος κ. Κακαρούγκα Ζωή, ενώ από το Νομαρχιακό Σύλλογο ΑμεΑ ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Σπανός ο Αντιπρόεδρος κ. Ανδρέας Σκούπουρας και η Γραμματέας κ. Μάγδα Κόκαλη.
Στο νέο ΔΣ εκλέχθηκαν η κ. Μαρία Σκανδάλη Πρόεδρος (Σύλλογος Γονέων Ιωαννίνων), ο κ. Σπύρος Ζουμπουλίδης Α. Αντιπρόεδρος, ο κ. Ζαρκάδας Ιωάννης Β. Αντιπρόεδρος (Σύλλογος ΑμεΑ Άρτας), η κ. Ανθή Λιάγκου Ταμίας (Σύλλογος ΑμεΑ Ιωαννίνων), ο κ. Σταύρος Κλεισούρης Γραμματέας (Σύλλογος ΑμεΑ Άρτας), ο κ. Ανδρέας Σκούπουρας Οργανωτικός Γραμματέας, ο κ. Πασσάς Ιωάννης (Σύλλογος ΑμεΑ Πρέβεζας) και μέλη ο κ. Κάσσαρης Νίκος (Σύλλογος Γονέων Θεσπρωτίας), η κ. Κουκιά Χριστίνα Σύλλογος ΑμεΑ Πρέβεζας), ο κ. Κων/νος Μπουζούλας (Σύλλογος ΑμεΑ Ιωαννίνων) και ο Ζάχαρης Σωτήρης (Σύλλογος ΑμεΑ Άρτας).
Στην Ελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν η κ. Μαρία-Χάϊω Βέρμπη Πρόεδρος, (Σύλλογος Γονέων Ιωαννίνων) και μέλη οι κ.κ. Ζαρκάδας Λεωνίδας, Σκουλίκης Ηλίας (Σύλλογος ΑμεΑ Άρτας).
Στην τοποθέτηση των μελών της Γ.Σ. αναδείχθηκαν τα προβλήματα της Περιφέρειας Ηπείρου Νησιών Β. Ιονίου, τα οποία καταγράφηκαν και θα αποτελέσουν το Σχέδιο Προγράμματος για την επόμενη ττιετία της Ομοσπονδίας.
Την Γενική Συνέλευση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ) κ. Ιωάννης Βαρδακαστάνης, ο οποίος στον χαιρετισμό του ενημέρωσε για τα προβλήματα των ΑμεΑ και τις ενέργειες – παρεμβάσεις της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ