Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Καρανικόλας στα Παραπολιτικά 90,1 για κοροναϊό: Στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς υπήρχε ελλιπής προγραμματισμός

«Στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς υπήρχε ελλιπής προγραμματισμός και απουσία συντονισμού μεταξύ των υπουργείων » δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Σπύρος Καρανικόλας.

Ο κ. Καρανικόλας σημείωσε πως «δεν έγινε έγκαιρη διανομή των μασκών» σημειώνοντας πως και αυτές «ήταν ακατάλληλες για τους μαθητές»

Την ίδια στιγμή ανέφερε πως «ένα γενικό lockdown θα είναι καταστροφικό» και ζήτησε από όλους να ακούνε τις υποδείξεις των ειδικών.

Αναφερόμενος στο νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ότι είναι «τελείως αδιάφορο».

Σε ότι αφορά τα ελληνοτουρκικά, επισήμανε πως «η Ελλάδα πρέπει να επιμείνει στην επιβολή κυρώσεων κατά της Τουρκίας, να ενισχυθούν οι διπλωματικές συζητήσεις με άλλες χώρες και να υπάρχει αρραγές μέτωπο στο εσωτερικό της χώρας».

Τέλος, εκτίμησε ότι «το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών θα έπρεπε να είχε γίνει χθες».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ
Οπτικοακουστικό υλικό ενόψει της ημερίδας, που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 (10:00-17:00, Ιόνιος Ακαδημία – Κέρκυρα), με θέμα: “Ο Ιωάννης Καποδίστριας και οι ιστορικοί δεσμοί των Ιονίων Νήσων με τη Γενεύη”, στο πλαίσιο του συμποσίου “Ημέρες Ιωάννη Καποδίστρια” που θα λάβει χώρα στην Κέρκυρα (21-25/9/2022)