Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Οικονόμου στα Παραπολιτικά 90,1: Οι πρόσφυγες και μετανάστες θα πρέπει να μπουν στον καταυλισμό του Καρά Τεπέ

«Οι πρόσφυγες και μετανάστες θα πρέπει να μπουν στον καταυλισμό του Καρά Τεπέ μετά την καταστροφή στη δομή στη Μόρια», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή ‘’Secret’’ με τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Τζένο, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου υπογράμμισε πως «πρόσφυγες και μετανάστες θα πρέπει να σεβαστούν τη χώρα που τους φιλοξενεί και την έννομη τάξη και να μην υποκινούνται από διάφορες σκοπιμότητες».

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παρέμβασης της αστυνομίας σε περίπτωση που δεν πειστούν να μπουν στον καταυλισμό.

Παράλληλα τόνισε πως «στη Λέσβο υπάρχει συνεργασία όλων των υπηρεσιών που ερευνά και αξιολογεί τα δεδομένα για τη φωτιά στη δομή της Μόριας ενώ διερευνάται και ο ρόλος των ΜΚΟ».

Ακόμη σημείωσε πως «η ελληνική αστυνομία είναι στην  πρώτη γραμμή που λαμβάνονται για την αποτροπή της διασποράς του κοροναϊού».

Τέλος, ο κ. Οικονόμου δήλωσε πως «τεστ γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται σε όλους τους αστυνομικούς και πως εφαρμόζονται όλα τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, όπως απολυμάνσεις στα κρατητήρια και οδηγίες για τις προσαγωγές».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ