Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Οι Κερκυραίοι Πρόσκοποι διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία.

Οι ανάγκες για αίμα δεν σταματούν ποτέ και μάλιστα αυξάνονται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, λόγω μείωσης της καθιερωμένης προσφοράς. Ιδιαίτερα φέτος, λόγω και της πανδημίας του Covid-19, η ανάγκη για εθελοντική προσφορά αίματος είναι πολύ μεγαλύτερη, προκειμένου να καλυφθούν οι συμπολίτες μας που μεταγγίζονται τακτικά, αλλά και οι ασθενείς που χρειάζεται να χειρουργηθούν. 

Για τους λόγους αυτούς, οι Κερκυραίοι Πρόσκοποι σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία και καλούν όλους τους Κερκυραίους σε έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία, το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στο χώρο του Προσκοπείου στο Φαληράκι, από τις 17:30 έως τις 21:00. 

Για την αιμοδοσία είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας.  Δίνουμε αίμα, χαρίζουμε ζωή!!!

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ
Οπτικοακουστικό υλικό ενόψει της ημερίδας, που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 (10:00-17:00, Ιόνιος Ακαδημία – Κέρκυρα), με θέμα: “Ο Ιωάννης Καποδίστριας και οι ιστορικοί δεσμοί των Ιονίων Νήσων με τη Γενεύη”, στο πλαίσιο του συμποσίου “Ημέρες Ιωάννη Καποδίστρια” που θα λάβει χώρα στην Κέρκυρα (21-25/9/2022)