Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Πελώνη στα Παραπολιτικά 90,1 για κοροναϊό: Τα προληπτικά μέτρα πάρθηκαν γιατί η Αττική βρίσκεται μεταξύ μέτριου και υψηλού κινδύνου

«Η Αττική βρίσκεται μεταξύ μέτριου και υψηλού κινδύνου αυτή τη στιγμή και για το λόγο αυτό η κυβέρνηση έλαβε τα προληπτικά μέτρα στο λεκανοπέδιο», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Σε ερώτηση για γενικευμένο lockdown, η κ. Πελώνη απάντησε πως «η κυβέρνηση οφείλει να ελπίζει για το καλύτερο αλλά να προετοιμάζεται για το χειρότερο σενάριο».

Μεταξύ άλλων, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε πως «αυξάνονται τα δρομολόγια στα Μέσα Μεταφοράς».

Αναφορικά με τις μάσκες στα σχολεία έκανε λόγο για αστοχία και για συλλογική ευθύνη.

Παράλληλα τόνισε πως «οι επόμενες δύο παρτίδες θα είναι προσαρμοσμένες στο σωστό μέγεθος και πως δεν θα υπάρξει καμία επιβάρυνση».

Αναφερόμενη στα ελληνοτουρκικά, η κ. Πελώνη επισήμανε ότι «η Ελλάδα είναι έτοιμη να ξαναπιάσει το νήμα των διερευνητικών επαφών ενώ τόνισε πως σημασία έχουν οι πράξεις και όχι τα λόγια».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ
Οπτικοακουστικό υλικό ενόψει της ημερίδας, που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 (10:00-17:00, Ιόνιος Ακαδημία – Κέρκυρα), με θέμα: “Ο Ιωάννης Καποδίστριας και οι ιστορικοί δεσμοί των Ιονίων Νήσων με τη Γενεύη”, στο πλαίσιο του συμποσίου “Ημέρες Ιωάννη Καποδίστρια” που θα λάβει χώρα στην Κέρκυρα (21-25/9/2022)