Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Στην Αθήνα ο Ζόραν Ζάεφ – Θα έχει συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας θα υποδεχθεί σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ρόλου της Ελλάδας στα Βαλκάνια.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Τρίτης ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε πραγματοποίησε δείπνο εργασίας και με τον Αλβανό ομόλογό του Εντι Ράμα και σύμφωνα με πληροφορίες το μενού περιελάμβανε και την εκκρεμότητα της οριοθέτησης θαλάσσιων ζωνών μεταξύ των δύο χωρών.

Να σημειωθεί ότι τόσο ο κ. Ζάεφ όσο και ο κ. Ράμα βρίσκονται στην χώρα μας για το συνέδριο του Economist το οποίο πραγματοποιείται στο Λαγονήσι.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της κυβέρνησης Βόρειας Μακεδονίας, ο Ζόραν Ζάεφ στην επίσκεψή του στην Αθήνα θα συνοδεύεται από τους αντιπροέδρους της κυβέρνησής Φάτμιρ Μπιτίτσι, αρμόδιος για οικονομικά θέματα και Νικόλα Ντιμιτρόφ αρμόδιο για την ευρωπαϊκή ατζέντα και από τον υπουργό Εξωτερικών Μπουγιάρ Οσμάνι. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό ο κ. Ζάεφ πριν την συνάντηση με τον κ. Μητσοτάκη θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο προκειμένου να συνομιλήσει με την κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ