Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Προκήρυξη υποτροφίας από τον Ροταριανό Όμιλο Κέρκυρας

Ο Ροταριανός Όμιλος Κέρκυρας με ιδιαίτερη χαρά και αίσθημα προσφοράς στην τοπική κοινωνία, συνεκτιμώντας και τις τρέχουσα δύσκολη οικονομικές και όχι μόνο συγκυρία, προκηρύσσει μια υποτροφία για συμπολίτισσα/συμπολίτη μας που πέτυχε την εισαγωγή της/του ή ήδη φοιτά σε ελληνικό πανεπιστήμιο (εκτός της Κέρκυρας), με σκοπό τη στήριξή της/του στις σπουδές του/της. Η υποτροφία είναι συνολικού ποσού €3.600 ετησίως και ανανεώνεται κατ’ έτος βάσει του κανονισμού υποτροφιών του Ομίλου και χορηγείται στη μνήμη της Αικατερίνης Κυριακοπούλου, εν ζωή επιτίμου μέλους του Ομίλου.

Ο Ροταριανός Όμιλος Κέρκυρας χορηγεί συνολικά τέσσερεις υποτροφίες, των €3.600 εκάστη, εκ των οποίων, πέραν της προκηρυχθείσας, οι δυο που ανανεώνονται χορηγούνται: στη μνήμη του επί πεντηκονταετία και άνω μέλους του Ομίλου μας Ευαγγέλου Κασταμονίτη και της προσφάτως εκλιπούσης συζύγου του, Κλειούς, η πρώτη και η δεύτερη στη μνήμη της ευεργέτιδος του Ομίλου Καλλιόπης Παπαγεωργίου. Η τέταρτη αποδίδεται σε υπότροφο καθ’ υπόδειξη της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας Παξών και Διαποντίων Νήσων και χορηγείται στη μνήμη του εν ζωή διατελέσαντος Μητροπολίτου Κερκύρας, με σημαντικότατο ποιμαντορικό έργο που εν τέλει τον οδήγησε στον Πατριαρχικό Θρόνο, κυρού Αθηναγόρα.

Οι υποψήφιοι για τη νέα υποτροφία πρέπει να καταθέσουν την υποψηφιότητά τους μέχρι την Τετάρτη 07 Οκτωβρίου ως περιγράφεται στην αναλυτική προκήρυξη, την οποία μπορούν να βρουν στο site του Ομίλου (www.rotary-kerkyra.gr) ή να παραλάβουν από τα εξής σημεία:

Από το Φροντιστήριο «Παιδεία», πλ. Σαρόκο, κ. Γ. Πανδής
Από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στον πεζόδρομο της οδ. Σαμάρα, κ. Γ.Μπούζας και κατόπιν συνεννόησης με τον Πρόεδρο του Ομίλου, κ. Μ. Πολίτη, τηλ. 697.6800198.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ