Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Δήλωση του Αλέκου Αυλωνίτη για την επέτειο μνήμης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα

Με αφορμή τη θλιβερή επέτειο μνήμης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, ο Βουλευτής Κέρκυρας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Αυλωνίτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Επτά χρόνια από τη στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Επτά χρόνια αγώνας της οικογένειας, των φίλων, των συνοδοιπόρων και όλης της δημοκρατικής κοινωνίας για την τελική δικαίωση και τιμωρία των ενόχων, των δολοφόνων της Χρυσής Αυγής.

Τα επιχειρήματα των στελεχών της Χρυσής Αυγής έχουν τεκμηριωμένα καταπέσει ηθικά, νομικά και βέβαια πολιτικά, όπως έχει εξανεμιστεί και η ίδια η νεοφασιστική, ιδεολογική θεωρία της στη λαϊκή συνείδηση. Την ίδια τύχη, αργά ή γρήγορα θα έχουν και τα νέα εγχειρήματα – μορφώματα όσων επιζητούν ρόλο θιασώτη των νεοναζιστικών ιδεών.

Στις 7 Οκτωβρίου 2020 δεν αναμένει μόνον, η οικογένεια του Παύλου την απόφαση της Δικαιοσύνης. Την περιμένει όλη η Ελλάδα, όλος ο κόσμος για να επιβεβαιωθεί ότι η ελπίδα του κράτους δικαίου είναι ζωντανή ακόμα, ότι στην ελληνική κοινωνία βρίσκεται βαθιά ριζωμένο το αίσθημα προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Η παραδειγματική τιμωρία των κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Παύλου θα είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής για τα θύματα της νεοναζιστικής δράσης στη χώρα μας, αλλά και για όσους υπέστησαν την τρομοκρατία και τη βία του νεοφασισμού».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ