Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Δυσαρέσκεια στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Λιάκο

Ηρεμία δεν μπορούν να βρουν στην Κουμουνδούρου. Με το που σταμάτησαν για κάποιες μέρες οι εσωκομματικές τριβές και το ενδιαφέρον των ΜΜΕ επικεντρώθηκε στον νέο ΣΥΡΙΖΑ, τα πρόσωπα και το σήμα, προέκυψε θέμα Λιάκου, αφού το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με μια ατυχή ανάρτηση του στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης έδωσε τροφή για νέα αντιπαράθεση με την ΝΔ.

Όπως λένε τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης τέτοιου είδους αναρτήσεις , -όπου το περιεχόμενο μπορεί να παρεξηγηθεί- από τους πολίτες δεν προσφέρουν τίποτα. Οι θέσεις και οι απόψεις θα πρέπει να είναι συγκεκριμένες και ξεκάθαρες καθώς δημιουργούν λάθος εντυπώσεις .

Στην Κουμουνδούρου μάλιστα δεν έκρυβαν την ενόχληση τους καθώς όπως έλεγαν επί της ουσίας ο Αντ. Λιάκος μπορεί να μην είχε άδικο αφού μιλούσε για τα μάταια όνειρα ενός εφήβου, που έφυγε από την χώρα του για μια καλύτερη ζωή , ο τρόπος ωστόσο που απέδωσε αυτή την πραγματικότητα ήταν εντελώς εσφαλμένος.

Ο Αντώνης Λιάκος στην ανάρτηση του , η οποία έφερε την αντίδραση της ΝΔ -ζήτησε την διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ- ανέφερε μεταξύ άλλων ότι “Αν ήμουν 16-17 χρονών, είχα περάσει από χίλια μύρια κύματα για να φτάσω σε ευρωπαϊκή γη της επαγγελίας και βρισκόμουν στην κόλαση της Μόριας, κι εγώ φωτιά θα έβαζα” .

Ωστόσο μετά από τον θόρυβο που ξέσπασε και μετά από παρέμβαση της Κουμουνδούρου ο Αντ. Λιάκος αναγκάστηκε να κάνει μια διευκρινιστική δήλωση όπου ανέφερε

“Αναφορικά με την ανακοίνωση της ΝΔ, για την ανάρτηση μου στο facebook: Να καταλαβαίνουμε το νόημα όσων διαβάζουμε. Η τραγική κατάληξη του στρατοπέδου στη Μόρια δεν μπορεί να συρρικνωθεί αποκλειστικά σε ζήτημα ασφάλειας. Δεν έγραψα «κάψτε την Μόρια», ή «κάνατε καλά που την κάψατε», ούτε την επικροτούσα. Θέλει να δείξει την απελπισία των ανθρώπων, και κυρίως των νέων που βρέθηκαν παγιδευμένοι σε αυτή την κόλαση. Το έγκλημα στη Μόρια είχε συντελεστεί πριν την καταστροφή της. Στην υποκρισία και στην ένοχη σιωπή σας αναζητείστε τις πολιτικές σας ευθύνες”.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ