Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κουμουτσάκος στα Παραπολιτικά 90,1: Τουλάχιστον 5.000 άτομα έχουν μεταφερθεί στο Καρά Τεπέ – Επικίνδυνο λάθος η δήλωση του Λιάκου για τη Μόρια

Ο ρυθμός επιστροφής προσφύγων και μεταναστών στη δομή του Καρά Τεπέ στη Λέσβο αυξάνεται κάθε ώρα που περνάει δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Γιώργος Κουμουτσάκος, ενώ εκτίμησε ότι στη νέα δομή έχουν εγκατασταθεί τουλάχιστον 5.000.

Ανέφερε πως αναζητούνται ακόμα οι 30 θετικοί στον κοροναϊό και χαρακτήρισε λάθος και με υψηλό βαθμό επικινδυνότητας την δήλωση του καθηγητή Λιάκου για τη Μόρια.

Είπε πως θα ξεκινήσει άμεσα η επιχείρηση ισοπέδωσης του κέντρου καταυλισμού στη Μόρια.

Όσο για τις σχέσεις της Ελλάδας με τη γειτονική Τουρκία, ο κ. Κουμουτσάκος εκτίμησε ότι υπάρχει μια δυναμική ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι διερευνητικές επαφές σημειώνοντας πως οι δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων δεν βοηθούν.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ
Οπτικοακουστικό υλικό ενόψει της ημερίδας, που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 (10:00-17:00, Ιόνιος Ακαδημία – Κέρκυρα), με θέμα: “Ο Ιωάννης Καποδίστριας και οι ιστορικοί δεσμοί των Ιονίων Νήσων με τη Γενεύη”, στο πλαίσιο του συμποσίου “Ημέρες Ιωάννη Καποδίστρια” που θα λάβει χώρα στην Κέρκυρα (21-25/9/2022)