Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ηχηρό μήνυμα Πλέυρη σε Πολάκη και ΣΥΡΙΖΑ: Θέλουν βουλευτικά προνόμια και κρύβονται από την Δικαιοσύνη

Στον πρώην υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη και στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, «επιτέθηκε» ο βουλευτής της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης, στον απόηχο της μη άρσης ασυλίας από τη Βουλή του πρώτου, τονίζοντας ότι οι προαναφερόμενοι «θέλουν βουλευτικά προνόμια και κρύβονται από την δικαιοσύνη».

Σε συνέντευξή που παραχώρησε στο tomanifesto.gr, ο κ. Πλεύρης  σημείωσε ότι «οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ φώναζαν για προνόμια βουλευτών, αλλά οι ίδιοι κρύβονται πίσω από την ασυλία και δεν θέλουν να κρίνονται, όπως οι απλοί πολίτες».

«Έτσι ψήφισαν και πρέπει να είμαστε έτοιμοι ότι πάντοτε στις άρσεις θα ψηφίζουν για την βουλευτική τους προστασία», ανέφερε χαρακτηριστικά, εξηγώντας παράλληλα και ως δικηγόρος του εκδότη των Παραπολιτικών Γιάννη Κουρτάκη το γιατί κατέθεσαν άμεσα αγωγή κατά κ. Πολάκη.

Ακόμη ο κ. Πλεύρης, υπογράμμισε πως «σε κάθε περίπτωση όμως ο βουλευτής οφείλει να είναι στις ψηφοφορίες και δεν υπάρχουν δικαιολογίες».

Αναφορικά με τις εξελίξεις στο θέμα της Novartis, διευκρίνισε πως «η ουσία είναι ότι δώσαμε την ευκαιρία στην δικαιοσύνη να εξετάσει τι έχει γίνει, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε την συγκάλυψη».

«Όποιος θέλει λοιπόν συγκάλυψη μπορεί να φοβάται για πιθανούς σκελετούς και αποκαλύψεις», τόνισε ο ίδιος.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ