Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κακοκαιρία «Ιανός»: Σε Κεφαλονιά, Ιθάκη και Ζάκυνθο μεταβαίνει ο Νίκος Χαρδαλιάς

Την Κεφαλονιά, Ιθάκη και Ζάκυνθο, που επλήγησαν από τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα του Μεσογειακού Κυκλώνα «Ιανού»,
επισκέπτεται ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο κ. Χαρδαλιάς αναχώρησε ήδη με ελικόπτερο της Πυροσβεστικής και προσγειώνεται στις 18.45 στο αεροδρόμιο του Αργοστολίου Κεφαλονιάς, που θα είναι και ο πρώτος σταθμός των επισκέψεων που έχει προγραμματίσει.

Στα τρία νησιά του Ιονίου ο υφυπουργός θα πραγματοποιήσει σειρά συσκέψεων με όλους τους φορείς Πολιτικής Προστασίας, για τον καλύτερο συντονισμό και επίσπευση των ενεργειών τους προς ταχεία αποτίμηση και άμεση αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε η σφοδρή κακοκαιρία.

Η πρώτη σύσκεψη θα γίνει στις 20.30 στο Αργοστόλι, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς με την συμμετοχή του αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς, Σταύρου Τραυλού, καθώς και των δημάρχων του νησιού, Θεόφιλου Μιχαλάτου, Γεώργιου Κατσίβελη και Γεράσιμου Μονιά.. Αύριο ο υφυπουργός θα έχει επίσης συνάντηση με τους δημάρχους Ιθάκης και Ζακύνθου, ενώ στις συσκέψεις που θα πραγματοποιηθούν θα συμμετάσχουν επιχειρησιακά στελέχη όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Ειδικότερα, αύριο Κυριακή, 20/09 στις 08.45 το πρωί θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Δημαρχείο Ιθάκης με συμμετοχή του δημάρχου, Διονύση Στανίτσα. Στη συνέχεια, ο Νίκος Χαρδαλιάς θα μεταβεί στη Ζάκυνθο, όπου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στις 10.30 στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας, με συμμετοχή του δημάρχου, Νικήτα Αρετάκη.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ