Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Καραγκούνης: Προκλητικό να μας ζητάει και τα ρέστα ο ΣΥΡΙΖΑ για τις Πρέσπες

«Ακούγεται λίγο προκλητικό να μας ζητάει και τα ρέστα ο ΣΥΡΙΖΑ για τις Πρέσπες», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ κ. Κώστας Καραγκούνης
, σχολιάζοντας στο Radio North 98 και στην εκπομπή “Βόρειος Αντίκτυπος”, το αίτημα του Αλέξη Τσίπρα για… συγνώμη της ΝΔ, για τη στάση της έναντι της Συμφωνίας των Πρεσπών, όταν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Εμείς είχαμε μια καθαρή θέση από την αρχή», τόνισε. «Αντιταχθήκαμε στη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά από την άλλη εμείς είμαστε ένα σοβαρό κόμμα και είπαμε ότι εάν τότε ψηφιστεί θα παράξει -όπως και παράγει- αποτελέσματα διεθνούς δέσμευσης της χώρας. Νομίζω ότι προκαλούν όσοι κάνουν αντιπολίτευση σ΄ένα θέμα, που κληροδοτήθηκε σε εμάς»

Συνεχίζοντας ο βουλευτή της ΝΔ έκανε λόγο για ζήτημα, το οποίο δεν έχει κλείσει ακόμη: «Και το άνοιγμα αλλά και το κλείσιμο των προενταξιακών διαπραγματεύσεων, και των διαπραγματευτικών κεφαλαίων, χωρίς τη συμφωνία της Ελλάδας, δεν πρόκειται να γίνει. Έχουμε ακόμα πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας, ειδικά σε εμπορικές συμφωνίες και σε άλλα ζητήματα, να προσπαθήσουμε να θεραπεύσουμε όσα μας κληροδότησε η προηγούμενη κυβέρνηση.»

Ο κ. Καραγκούνης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για ανεδαφική ρητορεία στην οικονομία στο πρόγραμμα που παρουσίασε από τη Θεσσαλονίκη, ενώ σχολίασε ότι «δεν χρειάζεται να αγχώνεται ο κ. Τσίπρας για τις εκλογές», επισημαίνοντας ότι «η κυβέρνηση δεν θα πάει σε πρόωρες εκλογές».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ