Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ο Αλέκος Αυλωνίτης για το κέντρο Επτανησιακής μουσικής

Στο Κέντρο Επτανησιακής Μουσικής και Πολιτισμού (πρώην Ινστιτούτο Ελαίας) βρέθηκε το Σάββατο, 19.09.2020 ο Βουλευτής Κέρκυρας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Αυλωνίτης για τον καθιερωμένο αγιασμό της Χορωδίας Κέρκυρας εν όψει της έναρξης της νέας μουσικής σεζόν.

Ο κ. Αυλωνίτης ευχόμενος στα μέλη και τους φίλους της, στους καθηγητές της σχολής και τους σπουδαστές της μια καλή και δημιουργική χρονιά, χαιρέτισε την προσπάθεια των μελών της Διοίκησης και του προέδρου της κ. Τάκη Μεταλληνού και ανέφερε ότι ήταν καταλυτική, αναγκαία και προς όφελος των αναγκών της Χορωδίας, η παραχώρηση του κτιρίου του πρώην Ινστιτούτου Ελαίας.

Ο Βουλευτής δήλωσε ένθερμος υποστηρικτής της ανακήρυξης της Κέρκυρας σε νησί της Μουσικής και του Πολιτισμού πράγμα που το έχει ενστερνιστεί και το στηρίζει η Διοίκηση της Χορωδίας και ειδικά, ο Πρόεδρός της και για το λόγο αυτό και προέτρεψε τους θεσμικούς φορείς της Κέρκυρας στη συνεργασία προς την κατεύθυνση συντονισμού των προϋποθέσεων και ενεργειών εκείνων που θα κάνουν ώριμη και δυνατή, την εκπλήρωση αυτής της ιδέας.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ